Владимир Пенев, Калин Сърменов и уроци с марка „Калоянчев” в „На светло с Люба Кулезич”

Люба Кулезич сн. Нова телевизия

Люба Кулезич
сн. Нова телевизия

Владимир Пенев – министърът актьор, който заяви своето намерение да оправи културата за два месеца, гостува в на  „На светло с Люба Кулезич” тази събота, 13 април.  В първия ден от уикенда зрителите ще се срещнат с първия банков обирджия в страната – Бисер Манолов, мъжът, който осъди държавата в Страсбург 16 пъти. Той проговаря в сензационно интервю от затвора в Бобов дол. „Не съм убил сарафката Виолета Георгиева, невинен съм” са част от неговите твърдения.

 

Още от темите в предаването – мистерията на българския преход – 200 знакови убийства и само четири разкрити. Поръчители в сянка унизиха Темида – темата ще коментира журналистката от вестник Труд,  Анна Заркова.

 

За кого стана неудобна прокурор Малена Филипова и кой ще се възползва от дисциплинарното наказание, което й поиска върховният обвинител Сотир Цацаров – опитната магистратка с първа телевизионна изява след скандала.

 

В неделя, 14 април, гост на водещата Люба Кулезич е Слави Бинев. За диктата на властта, за свободата и мимолетната сигурност, за  проституцията в изборите. Актьорско салто от храма на Мелпомена в цирка на властта –  директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов избира политиката.

 

Престъпна антология или съдебна пародия –  23 пъти отлагат дело за убийство във Великотърновския съд. Стефан Фердинандов, обвинен за смъртта на собствения си син, си играе на пинг-понг с Темида. На финала в неделното издание зрителите ще се срещнат с актьора Ивайло Калоянчев, – За приключението да бъдеш син на баща си, уроци с марка „Калоянчев”.

 

 „На светло с Люба Кулезич”всяка събота и неделя от 09.00 до 11.00 ч. по Нова ТВ. 

Advertisements

Posted on април 12, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: