Певицата Йоанна Драгнева става водеща по БНТ2

Йоанна Драгневасн. БНТ

Йоанна Драгнева
сн. БНТ

Новото предаване „Очевидец” провокира зрителите да уловят в снимки моменти от живота

 

Певицата Йоанна Драгнева ще бъде водеща на най-новата продукция на БНТ2 – „Очевидец”. Предаването стартира тази неделя от 15:30ч., а главни герои в него ще бъдат всички зрители и интернет-потребители, за които телефонът е не само средство за разговори, но и за заснемане на събития и случки от ежедневието. Снимките и видеоклиповете си те ще могат да изпращат на специално създадената страница на предаването в социалната мрежа Фейсбук, където след гласуване през цялата седмица, най-харесваната ще получи предметна награда в седмичното обзорно предаване в неделя.

Всяка седмица в сутрешния блок на БНТ2 водещите на „Добро утро с БНТ2” ще напомнят темата, по която зрителите ще могат да влязат в ролята на репортери и да заснемат и изпратят най-провокативните и актуални моменти от деня си. Най-интересните сред тях ще бъдат дискутирани всеки ден на база на харесванията им на страницата на БНТ2 и във Фейсбук.

В неделя, специален гост на обзорното предаване „Очевидец” ще коментира получените зрителски снимки, а най-харесваната от тях ще получи  награда.

Автор на предаването „Очевидец” е известният моден дизайнер Жоро Пентаграм!

Певицата Йоанна Драгнева е участвала в конкурса “Евровизия 2008” с група Deep Zone, получават награда за “Група на годината 2010”, отличие за “Най-добра песен в Югоизточна Европа” на Международната музикална конференция „See Me”, номинация за Жена на Годината и др. През последните години Йоанна се е отдала на работа за интеграция на деца със специални нужди. През 2011 взема участие по проекта „ Децата на Видраре“ – ДДМУИ Св. Панталеймон, с.Видраре, като музикотерапевт, по който работи и до сега. Практикува “Музикотерапия” в Столичен общински дневен център за интеграция на инвалиди в кв. Слатина.

Гледайте „Очевидец” всяка неделя от 15:00ч. по БНТ2!

Advertisements

Posted on април 10, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: