„Здравей, България” дава старт на предизборните дебати в ефира на Нова ТВ

Мирослава Иванова и Христо Калоферовсн. Нова телевизия

Мирослава Иванова и Христо Калоферов
сн. Нова телевизия

 Утре представители на няколко политически партии ще се изправят един срещу друг по темата за социалната политика и доходите на българина

 

Как изглеждат политическите платформи на партиите и какво обещават техните представители, когато са изправени в пряк сблъсък със своите опоненти?

 

Това зрителите ще разбират в „Здравей, България”, където от утре водещите Христо Калоферов и Мира Иванова ще дадат старт на предизборните дебати. Всеки четвъртък до самия изборен ден, един срещу друг в студиото ще застават представители на различни политически партии – ГЕРБ, БСП, ДПС, ДСБ, Атака и движение „България на гражданите” – за да дискутират по конкретни теми и да дадат отговор на въпроса могат ли да бъдат успешна алтернатива за страната?

 

Всеки път гостите в „Здравей, България” ще влизат в пряк сблъсък по най-важните точки в своите управленски програми – какви мерки ще предприемат в социалната политика и как ще повишат доходите на българина, какви реформи предвиждат в съдебната система, как ще разрешат проблемите на сигурността и вътрешния ред, здравеопазването, икономиката и енергийния сектор? Повече популизъм и политическа риторика или реален опит за намиране на работещи решения са предизборните заявки на партиите? Финалът ще настъпи в седмицата преди 12 май, когато в студиото ще се проведат заключителните дебати.

 

„Ще се опитаме да дадем на зрителя отговор на въпросите, които го вълнуват, както и възможността да съпостави различните политически сили и да направи своя информиран избор”, коментира Красимира Кръстева, директор „Новини и актуални предавания” в Нова Броудкастинг Груп.

 

Първият предизборен дебат, който ще изправи политическите партии една срещу друга, зрителите ще видят утре, 11 април, когато темата ще бъде „Социална политика, доходи и бедност”. Активни участници в дискусиите ще бъдат и зрителите, които могат да задават своите въпроси на Фейсбук страницата на „Здравей, България”, както и на новинарския сайт на Нова – novanews.bg

Advertisements

Posted on април 10, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: