Фънки-Къци и Иван Манчев- Ути Бъчваров играят в „Стани богат“ утре, 9 април

Ути Бъчваров и Иван Манчев сн. Нова телевизия

Ути Бъчваров и Иван Манчев
сн. Нова телевизия

Голяма мелничка за черно пиперче и миниатюрен тиган – тези подаръци ще си разменят главните готвачи Иван Манчев и Ути Бъчваров в утрешния епизод на „Стани богат”. В студиото на Ники Кънчев майсторът на мръвката и майсторът на тортата ще спретнат истинска кулинарна фиеста.

 

Колко време прекарва Ути на кон в Камчатка? Повече хора или повече мечки е срещнал там и колко килограма тежи най-големият сом, който някога е хващал? Това са само част от любопитните истории, които водещият на „Бързо, лесно, вкусно” ще разкаже в ефира на Нова ТВ. Какви интересни случки с ножове пък крие шеф Манчев? Защо най-голямото му кулинарно признание се оказва… тиквен медал и научил ли се е да прави суфле? 10 пъти по 10 – точно толкова ще се окаже разликата в апетита на двамата готвачи – доказателство за това ще бъдат станимашките сърмички, от които Манчев може да изяде 10, а Ути цели… 100. И още – за кулинарните завети, подправките на живота и знанието като най-важна храна.

 

Веднага след тях, на стола на богатството ще седнат едни от най-колоритните участници във VIP Brother 2012 – Фънки и Къци. Този път обаче двамата ще си разменят ролите и Фънки ще бъде този, който ще си премери кръвното. Къци от своя страна ще признае, че с удоволствие би написал сценарий за черна комедия с него, както и че все още, когато го срещат, хората го питат „Как е Фънки?”. Двамата ще отговарят на въпроси за Моцартовата опера „Отвличане от сарая”, книгата на О.Хенри „Зелки и царе” и различни методи за брейнсторминг.

 

„Стани богат” – утре, 09 април, от 20.00 ч. по Нова ТВ.

 

Advertisements

Posted on април 8, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: