Какво ще видим до края на седмицата в “Споделено с Кали” по TV7

Калисн. !no frame media

Кали
сн. !no frame media

Всеки делник от 16 до 17 часа по TV7

9 април

Тема: Да посадим гора

На гости на Кали ще бъдат няколко мади активни хора, които са подели инциатива да садят дървета. Те ще разкажат в студиото на „Споделено с…”, утре, 9 април, от 16 часа, как отглеждат фиданките още от семена и как каузата им набира все по-голяма популярност в софиалните мрежи. Самите еко-активисти са се събрали чрез общи интереси във фейсбук. Какво може да направим и ние за природата на България, гледайте утре само по TV7.

10 април

Тема: Трупата на Нешка Робева

Голямата Нешка Робева ще гостува в студиото на предаването „Споделено с…” на 10 април от 16 часа. Треньорката ще доведе в предаването и част от солистите в трупата си, за да представят най-новия си спектакъл „Кармен от Факултето”. Премиерата на шоуто вече мина с огромен успех. Каква е тайната на съвършенството в танцовото изкуство и какво е коствало на Нешка Робева и нейната трупа да го постигнат гледайте в предаването „Споделено с…” тази срвда, 10 април, от 16 часа, само по TV7.

11 април

Тема: Синът ми не е изнасилвач

Пловдивчанката Росица Апостолова ще разкаже в студиото на „Споделено с…” драматичната история на 28-годишния си син Александър. В четвъртък, 11 април, от 16 часа по TV7 водещата Кали ще представи на зрителите един заплетен юридически казус, в който са замесени много съдби. Синът на Росица е бил обещаващ футболист, но дрогата проваля кариерата му. Александър обаче успява да се откъсне от порока и вече 10 години е чист – работи и живее с родителите си. 28-годишният пловдивчанин обаче е като магнит за жените. Една от тях обаче се оказва грешна. Майка му Росица ще разкаже как една вече през юни миналата година, той си довел гадже, което пренощувало в дома им в присъствието на цялата рода. Ден по-късно се появили полицаи и обвинили Александър в изнасилване. Съдът се произнася с ефективна присъда, но какви са доказателствата? На какво са готови родителите, за да измъкнат Александър от затвора и къде са пропуските на съдебната система. Гледайте само в „Споделено с…” на 11 април, четвъртък, от 16 часа по TV7.

12 април

Тема: По-добре сама

По добре сама, отколкото зле придружена гласи една женска мъдрост. Дали обаче това е вярно? По темата ще спорят водещата на предаването „Споделено с…” певицата Кали и нейните гостенки, сред които и пиарката Патриция Крилова. Дали на жените все още им прилича определението „слабия пол” или пък вече се оправят чудесно сами и нямат задължителна нужда от мъж? Това ще стане ясно този петък, 12 април, от 16 часа, само по TV7.

Advertisements

Posted on април 8, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: