Какво ще видим до края на седмицата в „Баркод“ по TV7

сн. !no frame media

сн. !no frame media

Баркод – Всеки делник от 9:30 часа по TV7

9 април

Тема: Как да купим имот

Как да купим имот без да ни излъжат? Какво да проверяваме и доколко да разчитаме на брокер? Тези и още важни въпроси при покупката на нов дом ще разискват водещият на „Баркод” Марио Младенов и заместник-председателят на Националната асоциация на недвижимите имоти Добромир Ганев, в стидиото този вотрник, 9 април, от 9:30 часа само по TV7.

10 април

Тема: Какво представляват Е-тата в храните

Защо все по-често се заглеждаме в етикетите? Разбираме ли какво означават цифричките с добавките в продуктите? Доколко са опасни тези елементи в нашата храна? Водещият на „Баркод” Марио Младенов ще разговаря по темата за Е-тата в хрнаите с един от най-уважаваните ни професори от Медицинския университет – проф. Донка Байкова. Освен експертните отговори на г-жа Байкова, епизодът в сряда, 10 април, ще ви покаже и пълния списък с опасните Е-та, за да знаем как да избираме по-добре храната си. За да бъдете информирани потребители гледайте „Баркод”, тази сряда, от 9:30 часа, само по TV7.

11 април

Тема: Още за сметките към топлофикация

Един от най-големите проблеми в ежедневието на българина са сметките към топлофикация. Затова предаването „Баркод” по TV7 разработва темата за пореден път този четвъртък точно в 9:30 часа. В епизода на 11 април водещият Марио Младенов и репортерът Васко Мавриков ще тръгнат по следите на въпроса – какво правим при сметка без потребление. Гост в студиото на предаването ще е адвокат Максим Авджийски, който ще даде правни съвети на зрителите, и водещата на предаването „Съдебен спор” по TV7 – Миглена Ангелова.

12 април

Тема: Как да пазаруваме в интернет

Какви проблеми може да си навлечете при пазаруването в интернет? Как да се справите в непредвидени ситуации в онлайн търговията? КАкви рпава и задължения имате като потребители? Все по-често българинът пести от времето си и пазарува он-лайн, затова водещият на рпедаването Марио Малденов е поканил в студиото на „Баркод” експертът от Европейски потребителски център Игнат Арсенов. Той ще даде полезни съвети на зрителите, как да направят сигурна поръчка в интернет, на 12 април от 09:30 часа по TV7.

Advertisements

Posted on април 8, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: