Предаването „Темида“ празнува първа ефирна година

„Темида“ с Димитър Абрашевсн. България Он Ер

„Темида“ с Димитър Абрашев
сн. България Он Ер

Предаването за цената на правосъдието с автор Димитър Абрашев ще изненада зрителите на Bulgaria On Air с едночасов лайф

Темида“ стартира втория си телевизионен сезон и с нов графичен дизайн.Тази неделя в 9:30 часа предаването ще отбележи първата си – успешна, според медията – година в ефира на Bulgaria On Air с едночасово коментарно студио. Димитър Абрашев е поканил за събеседници участниците от първото излъчено предаване.* * * * * * *

Албена Комитова и Севдалина Александрова  ще „пресметнат“  колко икономиса на бизнеса и хората медиацията. Ще кажат и  възможно ли е изплащането на дълговете, натрупани от сметки, да бъде договорено извън съда.
Очакванията за изборите и каква цена ще платят избирателите  са другата основна тема в предаването. Препоръки към ЦИК ще отправи Антоанета Цонева от Института за развитие на публичната среда.
В края на специалното студио  гост ще бъде Калин Калпакчиев – член на Висшия съдебен съвет. Водещият на предаването ще говори с него по въпросите за съдебната реформа и мит ли е тя в България.
Защо Брюксел ни отправя препоръки за промени и настоява за повече прозрачност, а доминиращото мнение в обществото е, че съдът е корумпиран…* * * * * * *
Димитър Абрашев ще сподели подробности за успехите и предизвикателствата пред предаването с водещата на „Медиите On Air“ Доника Ризова. Интервюто ще бъде излъчено още в събота от 11:00 часа.

Posted on април 6, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар