Eксклузивна премиера по JimJam – Моите приятели животните

jim_jam_euМОИТЕ ПРИЯТЕЛИ ЖИВОТНИТЕ

Ексклузивна премиера – само по JimJam

Всеки делничен ден, 9:05, 11:35, 13:45 и 20:30

Всеки уикенд, 9:05, 13:45 и 20:30 

===========================================================================================

Любимият на децата канал Jim Jam отново става дом на дивите животни с премиерата на сериала „Моите приятели животните“ през април. Следвайки познатата на децата поредица на JimJam „Моето животинско семейство“, новият сериал на JimJam изследва и открива! Тази увлекателна образователна  поредица отвежда децата в дивия свят, за да срещнат различни животни в тяхната естествена среда – в саваната, в океана, в небето…

Поредицата запознава малчуганите с много чудесни видове животни през погледа на малките животни. Във всеки епизод разказът се води от едно малко животинче, като тонът и езикът е подбран така, че да бъде разбран лесно от децата. „Моите приятели животните“ учи децата на всичко за дивия свят на планетата ни, и същевременно на важни умения за живота и на семейни ценности. Малките зрители ще видят коали, пеперуди, слонове, сови, пеликани и морски кончета… Благодарение на тези същества малчуганите ще се запознаят с чудесата на животинския свят и значението на семейството и приятелите, докато същевременно с това се забавляват.

Кати Феърбейн, програмен директор на канал JimJam, коментира: „Тази прекрасна поредица е един пътеводител за децата в света на богатото многообразие от невероятни същества на нашата планета. Представен в стил, подходящ за подрастващите, сериалът ще грабне малките зрители и ще ги образова, като едновременно с това те ще бъдат запленени от невероятните чудеса на дивата природа.“

За JimJam

JimJam е телевизионен канал, създаден за деца на възраст между 1 и 6 години и техните родители и възпитатели. След старта си през ноември 2006 г., каналът търпи рязко развитие и вече достига до 50 страни в Европа, Средния Изток, Африка и Азия. JimJam се излъчва на 11 езика и достига до 16 милиона абонати по света.

JimJam е идеален помощник в родителските грижи, като създава стимулираща, забавна и сигурна среда за малчуганите. Висококачествената програма на канала представя някои от най-обичаните в света герои от детската телевизия, сред които са „Томас и приятели”, „Строителят Боб”, „Пингу”, „Барни и приятели”, „Анджелина Балерина” и „Пожарникарят Сам”. JimJam предлага и други популярни предавания като „Циркът на малкия Антонио”, „Приключения в градината” и колекцията от приказни истории на Ерик Карл.

JimJam е собственост на един от водещите международни дистрибутори на тематични телевизионни канали Chello Zone.

За повече информация:  www.jimjam.tv

Advertisements

Posted on април 5, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: