„Фамилията на българските сериали” се събра по повод старта на 7-мата поредица

familiata (1)

Създателите, творците, артистите и партньорите, които стоят зад успеха на шестте български сериала на bTV, отбелязаха заедно предстоящия старт на най-очакваната ТВ продукция тази пролет – „Фамилията“.

Звездите на специалното събитие „Фамилията на българските сериали“ бяха актьори от всички кинопроекти на bTV – Стефан Данаилов, Ваня Цветкова, Яна Маринова, Деси Бакъдржиева, Антоний Аргиров, Иво Аръков, Даниел Владимиров, Калин Сърменов, Васил Банов, Николай Станчев, Ернестина Шинова, София Кузева-Чернева, Башар Рахал, Симеон Лютаков, Боряна Братоева, Тодор Дърлянов, Ники Станоев, Явор Бахаров, Бойко Кръстанов, Атанас Сребрев, Иван Панайотов, Ники Илиев и Саня Борисова, Силвия Петкова, Людмила Сланева.

Асен Блатечки, който влиза в ролята на главния герой във „Фамилията“, поздрави домакините, гостите и колегите си със специално видео, тъй като заради представление в Бургас не успя да присъства на партито.
Водещи на събитието бяха младите звезди отРеволюция Z – Иван Тишев и Мона Недева, които се справиха блестящо и с тази роля и донесоха много добро настроение на гостите.

Ръководството на bTV Media Group благодари на екипа на „Камера“ и на продуцентите Гочев, Митовски и Цанков, на всички партньори и рекламодатели, на творците и артистите от българските сериали.
„Фамилията“ е част от голямата промяна, която заедно с нашите партньори носим на зрителите и на българската киноиндустрия от 2010 г. насам. За 3 години вложихме близо 20 милиона лева в труда и таланта на над 1100 български специалисти, творци и артисти, ангажирани до момента в шестте сериала на bTV. Въпреки сериозния успех на тези продукции, за нас това е само началото. Българското кино тепърва ще изживее своя бум и bTV ще продължи да бъде двигател на този процес.

Веднага след старта на „Фамилията“ започваме работа по цели 4 нови български сериала в различни жанрове, очаквайте скоро и игрални филми от bTV“ – коментира Вики Политова, Председател на УС и Генерален и изпълнителен директор на bTV Media Group.

Дългоочакваният старт на „Фамилията“ е в неделя, 7 април, от 20:00 часа.

* * * * * * *

В първите два епизода на „Фамилията“, които зрителите на bTV ще видят в неделя от 20.00 часа, пропадналият и отчаян от живота журналист Стефан (Асен Блатечки) влиза в света на едно от най-могъщите семейства в България.
Той се запознава с Борис Арнаудов (в ролята Стефан Данаилов) – патриархът на семейството и опитен бизнесмен; с неговата любима дъщеря Лора (Яна Маринова), която се занимава с публичния образ на фамилията; със супруга на Лора – Тони (в ролята Иво Аръков) – набожен боксьор и връзка с подземния свят; със сина на Борис – Виктор (Даниел Владимиров) – топ юрист и неговата красива съпруга – Мис България `93 – Диана (Деси Бакърджиева).
След като приема щедрото финансово предложение на Борис за написването на неговата биография, Стефан ще започне да затъва в мръсните тайни на могъщата фамилия. Престъпност и лъжи, огромна мрежа от замесени по веригата ще изплуват зад привидно нормалното семейство Арнаудови.  Стефан ще открие и сериозен личен мотив, свързан с неговата любима Ива (Радина Кърджилова), да работи за фамилията,
По пътя си героят на Асен Блатечки ще се сблъска с много препятствия и врагове, но ще намери и неподозирани съюзници. В разследването неотлъчно ще го следват мистериозната дясна ръка на Борис – асистентът Андрей Халачев (Антоний Аргиров), менторът му в журналистиката – доцент Рени Ковачева (Цветана Манева) и психически нестабилната съпруга на Борис – Лидия (Ваня Цветкова).
Advertisements

Posted on април 5, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: