Очаквайте – Терминал 7 – Неделя, 10:00, TV7

"Терминал 7"

„Терминал 7“

ПУСНЕТЕ ВОДАТА, неделя, 10:00 ч., TV7
 
Ако все още се радвате на Свинята, която дреме във фъфлещия водещ – тази неделя от 10:00 часа ще ви разкажа „Моите истории с…“ Камен Воденичаров. После ще поспорим в студиото кое е по-свинска постъпка – да кажеш на приятел, ако знаеш, че половинката му изневерява или да не му кажеш. И накрая ще се давим – можете да гласувате тук, за да изразите своето мнение по темата „Подмяна на вота ли е включването на звезди в партийните листи?“. Гледайте, но и слушайте – тази неделя, 10:00 ч. по TV7.
 
ЖЕНИТЕ ГОВОРЯТ, неделя, 12:00 ч., TV7
 
Oпитите на мъжете да надприказват жените продължават. Този път чаровният морски гларус DJ ДАМЯН ще се пробва да застане рамо до рамо с Мая. Красавицата Биляна Йотовска и съпругът й Митко ще ви разкажат как семейството оцелява в дебрите на шоубизнеса. Всичко за новата роля на Теодора Духовникова в култовия сериал „Дървото на живота“ и пренесоха ли любовта си с Калин Врачански от театралната сцена в реалния живот. Първият изгонен от „Къртицата“ и… ОЩЕ – ТУК!
 
ЖЕНИТЕ ГОВОРЯТ – „Светски клюки“ с Ина
 
В “СВЕТСКИ КЛЮКИ” тази неделя Ина Живова ще покаже едно откровено интервю с актрисата Теодора Духовникова, за новата й роля в сериала „Дървото на живота”, за ролята и на майка и съпруга, както и за ролята, която й отреждат жълтите вестници. Ще се докоснете до Холивуд, и ще видите едни от най- популярните костюми на холивудски филми, като „Терминатор”, „Мумията”, „Междузвездни войни” и много други, които бяха представени на изложба в София.

ГРАД НА АНГЕЛИ, неделя, 14:30 ч., TV7

 
Когато посрещаш живот, когато спасяваш живот, когато изпращаш живот – тогава ти си истински ангел… Вижте историята на д-р Михаела Попова от Добрич в „Град на ангели“ с Ирина Тенчева тази неделя от 14:30 часа по TV7.
 

ИГРИ НА СЪДБАТА, неделя, 15:30 ч., TV7

Да започнеш живота си в мазе, на 26 вече да си милионер, но няколко години по-късно отново да останеш без пукната пара… Вижте „Игри на съдбата“ с Диана Алексиева тази неделя от 15:30 часа по TV7. 
Advertisements

Posted on април 5, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: