Михаил Кирков напусна ”Къртицата”

Жени и Михаилсн. PR Refresh

Жени и Михаил
сн. PR Refresh

Михаил Кирков е първият участник, който напусна риалити предаването – след достойна битка срещу Жени Калканджиева

В елиминационния тест “Кой е Къртицата?” и двамата отговориха правилно на 6 от въпросите, но едва 28 секунди не достигнаха на Михаил, за да остане в шоуто. Той бе заподозрян за предател от най-много от заселниците на специален ритуал в Пещерата.
Всеки един от тях застана очи в очи със своя заподозрян и „заби“ пред него копието на съмнението. „Съжалявам, че няма да се боря и да участвам в изпитанията. Аз съм един от най-мотивираните играчи“ – коментира в последните си минути в шоуто Михаил.
Щастлива от завръщането си в Базата, Жени разбра, че трябва да живее в нов дом, с нови правила и едно ромско семейство. Марин и Валя очакваха новия си гост на трапезата. Жени ще остане при тях, в изолация от другите заселници в продължение на 1 седмица. През това време тя ще участва във всяко изпитание на „Къртицата“.
Трогателна любовна история разтърси живото предаване в четвъртък вечер. Само ден, след като Емануела поиска ръката на своя любим Никола в ефир, любовта им претърпя фиаско. Емануела сложи край на връзката си с него и поиска развод.
„Щом не иска да се оженим тук, ще се разведа. Друг мъж ще си намеря, а и ми писна от сватби. Вече съм свободна и пак на пазара“ – призна пред цяла България поп-фолк певицата.
Сагата продължи на живо, след като Никола неочаквано се появи в студиото на шоуто и поднесе букет бели рози, както и най-искреното си обяснение в любов. „Подарявам ти тези цветя и ще отида на края на света заради теб. Ти си всичко за мен и жената на живота ми“, каза през сълзи Никола. След това признание, емоционалната Емануела отново върна халката на пръста си и прегърна любимия, докато всички в Пещерата плачеха.
За да посрещне своето първо лично изкушение, в „Стаята за изкушения“ беше поканен Тони. Той трябваше да избере – дали да си подари лично време извън Базата и да се срещне с любимите си хора или да спечели 2 500 лв за бюджета на Групата. Без да се замисля, Тони отказа възжоността да прекара така чаканото си време навън, като обясни: “В момента аз съм част от един отбор и няма да го направя“. Това негово решение донесе на Групата парите, извадени от бюджета на Къртицата.
Коментатори в студиото бяха обичайните заподозрени: Ваня Щерева и Катето Евро, Лара Златарева – водещ на новото предаване на NEWS7 „Още нещо”, както и специалните гости в живото студио Мартин Карбовски, Камен Алипиев- Кедъра и Витомир Саръиванов.
На въпроса кой според тях е Къртицата, Карбовски отговори, че според него Къртицата е гей, а Кедъра беше убеден, че „най-доброто тепърва предстои“.
Advertisements

Posted on април 5, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: