„България гледа“ с Емил Кошлуков от 8 април по TV7

"България гледа"сн. TV7

„България гледа“
сн. TV7

TV7 стартира публицистичен маратон от 8 април

„България гледа“ е името на най-новия телевизионен проект на !no frame media, който ще стартира в ефира на TV7 от 8 април. Още този понеделник от 17 ч. Емил Кошлуков – един от най-активните български водещи, доказан публицист, общественик и политик, ще постави началото на горещите дебати в месеца на предизборните страсти.

„България гледа“ идва като отговор на гражданския натиск и желание за пълна прозрачност в политическите послания. В рамките на 90 мин. политици и топ анализатори ще обсъждат и спорят за това какви са предизборните обещания и програми, кой стои зад тях и до колко са изпълними.

В „България гледа“ зрителите ще получат отговор на най-важния въпрос през настоящия месец – кои партии са наистина готови да управляват България. Основната цел на предаването е да бъде барометър и трибуна за гражданите. Затова и то ще бъде обърнато изцяло към зрителите. Водещият Емил Кошлуков ще им поднася отговорно и професионално стегнати дебати, от които ще извлича отговорите по най-наболелите в обществото теми.

„България гледа“ ще предлага гледните точки на главните участници в събитията, както и ексклузивно интервю със специален гост. Не на последно място – динамиката и иновативната визия в студиото са подкрепени от цели 18 телевизионни екрана и огромна видео стена.

Гледайте „България гледа“, за да видите истината в политиката!

Posted on април 5, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар