”Търси се” – многото лица на актьора Владимир Люцканов

Владимир Люцкановсн. bTV Media Group

Владимир Люцканов
сн. bTV Media Group

Актьорът Владимир Люцканов, нашумял отново преди време с ролята си на д-р Илиев в сериала „Къде е Маги?”, ще бъде специален гост в новото издание на ток шоуто „Търси се” тази неделя, 7 април, от 11:00 часа по bTV.

Водещите Меги и Нели за първи път ще срещнат зрителите с цялото семейство на актьора, а какъв човек е извън професията ще опишат най-близките му приятели.

Артистичното семейство на Дони и Нети ще бъде първата изненада за Влади. Те споделят, че е много силен характер, но не може да стои на едно място.
„Ходили сме на почивки заедно, но той не може да издържи повече от 5 дни”, споделят те.

Една от другите му големи страсти е волейболът. Самият той дори като младеж е играл в отбора на „Левски”. Дали все още се справя добре с топката, зрителите ще разберат от предизвикателството на Дони и Нети.

От актьорските среди Влади ще се срещне с Малин Кръстев, а най-добрият му приятел от детството д-р Максим Малинов ще го провокира отново да хване китарата и да запее.

Водещите ще срещнат зрителите с цялото семейство на актьора. Болезнено той все още изживява голямото разстояние, което го дели от сина му Николай.
За първи път в телевизионен ефир, съпругата му Антоанета Бачурова ще разкаже за дългогодишната си любов с актьора. Те се запознават, когато тя е била едва 19 годишна и няколко месеца по-късно се женят. „Бяхме наистина твърде млади. Той беше изключително упорит, дори досаден, но в крайна сметка се предадох“, спомня си Тони.

Какво е признанието на сина му Николай, кога съпругата му го е виждала най-тъжен и каква е голямата изненада, която ще му поднесе неговата дъщеря – Мила, всичко това в откровен разговор с актьора Владимир Люцканов тази неделя, от 11:00 часа, в „Търси се” по bTV.

Advertisements

Posted on април 4, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: