Кой ще е първата жертва на КЪРТИЦАТА

Част от участниците в "Къртицата"сн. TV7

Част от участниците в „Къртицата“
сн. TV7

Днес един от участниците ще се сбогува с Базата

Кого подозират Заселниците за саботьор, ще стане ясно на емоционална церемония на живо от Базата тази вечер. Всеки един от Участниците ще се изправи очи в очи срещу  конкурентите си и ще „забие“ копието на своите подозрения на специален ритуал в Пещерата. Вотът на зрителите вече определи като първи заподозрян за саботьор в Групата Жени Калканджиева. Двамата, излъчени от зрителите и Заселниците, заподозрени ще се изправят един срещу друг на оспорван дуел, който ще провери тяхната наблюдателност, остър ум и детективски умения.

Специален тест с десет въпроса, отнасящи се до самоличността на КЪРТИЦАТА, ще излъчи участникът, който ще напусне Базата още в началото на битката за победата. Заселникът с повече верни отговори в теста ще получи наказание, но и втори шанс да се включи в борбата. Той или тя ще трябва да живее в изолация от външния свят една седмица, като компания ще му правят специалните обитатели на Базата – Марин и Ваня.

И докато битката за оставане в шоуто става все по-ожесточена, а Заселниците – все по-настроени един срещу друг, КЪРТИЦАТА е подготвила ново изпитание за един от тях. По време на живото предаване той ще получи първото си лично изкушение. Какво е то и ще успее ли да му устои?

Тази вечер, освен вездесъщите коментатори Ваня Щерева и Катето Евро, в живото студио на Иван и Андрей ще седне още кака Лара – водеща на новото предаването на NEWS7 „Още нещо“.

Търси КЪРТИЦАТА от понеделник до петък от 20 ч., само TV7!

Advertisements

Posted on април 4, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: