Български комедии по TV7 в събота

„Корпус за бързо реагиране” - добритесн. TV7

„Корпус за бързо реагиране” – добрите
сн. TV7

В две поредни съботи (6 и 13 април) ще бъдат излъчени нашумелите български комедии от последните години „Корпус за бързо реагиране” и „Операция Шменти капели”.

И двете продукции спечелиха зрителите пред големия екран и събраха стотици хиляди верни почитатели. И двата филма ще бъдат излъчени от 21:00, веднага след поредния епизод на приключенското риалити „Къртицата“.

* * * * * * *

За „Корпус за бързо реагиране”:

Тримата агенти от Корпуса За Бързо Реагиране Васко, Гецата и Борето са насреща. От сваляне на котката ви от дърво до промишлен шпионаж – за тях всеки случай е еднакво важен. Разполагащи с миниван, с „блестящ” ум, „удивителна” смелост и „олимпийска” бързина – тримата разгадават с достойнство всяка ситуация.
Първият клиент на агенцията е дама, която подозира мъжа си в изневяра. „Асовете” откриват болезнената истина, че съпругът наистина има извънбрачна връзка. Следейки го за изневяра, агентите откриват че той е в основата на престъпна организация, която подготвя технология за производство на фалшиви евро-банкноти. Васко решава да разкрият престъпниците и да си направят реклама. Залавят се за работата, която им се отдава най-добре – следене, подслушване, дегизиране и… бързо бягане.
Звездите на КБР са Васко Мавриков, Евгени Будинов, Ивелин Найденов, Диана Любенова, Мариан Вълев, Башар Рахал и Стойко Пеев, а в екипа на филма влизат Станислав Дончев – режисьор и копродуцент, и Емил Симеонов – копродуцент.
* * * * * * *

За „Операция Шменти капели”:

Силните имат свой закон.
Невъзможно е да не участваш в играта. Ако не влезеш в нея доброволно, ще влезеш без да искаш. Силните не се колебаят да правят планове, колкото са по-силни, толкова по-смели и находчиви са плановете им. Но куклата прегризва конците на кукловода и пъзелът се разпада.
Абсурден извършител извършва абсурдно престъпление. Елементите на престъплението се подреждат един след друг с неумолима логика: заложници, откуп, престрелки, експлозии, убити. Но вместо след като всичко приключи, от барутния дим пред обществото да изплува класическо местопрестъпление, се оказва, че събитията са изградили лабиринт, в който е невъзможно да се проследи нишката на истината. Твърде много хора са замесени, твърде много неща нямат нормални обяснения и явно нещо много важно е пропуснато.
Шменти Капели – една комедия за това, което стана пред очите ни, без ние да го разберем. Една кримка за обикновения човек, когото никой не успя да разбере. Един филм за нашето време, и неговите престъпления. Една история за тайните, които силните не могат да скрият от слабите.
Звездите на „Операция Шменти капели” са Влади Въргала, Христо Шопов, Захари Бахаров, Джеки Стоев, Джони Пенков, Малин Кръстев, Кирил Ефремов, Константин, Август Попов, Китодар Тодоров, Велислав Павлов и много други. Филмът е по идея и сценарий на Влади Въргала и е режисиран от Иван Митов.
* * * * * * *

Корпус за бързо реагиране – 6 април, 21:00

Шменти капели – 13 април, 21:00
Advertisements

Posted on април 4, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: