Премиерата на първия сезон на „Менталистът“ по Diva Universal на 11 април в 21:00 ч.

сн. Chello Central Europe

„Менталистът“
сн. Chello Central Europe

Номинираният за „Златен Глобус“, Саймън Бейкър, (“Пазителят”, “Дяволът носи Прада”) играе главната роля в „Менталистът“ –  Патрик Джейн, независим консултант към Калифорнийското бюро за криминални разследвания (CBI). Той разполага със забележителни способности да разкрива сериозни престъпления като използва острите си като бръснач умения за наблюдение, като същевременно търси серийния убиец, убил семейството му и преследва всяко негово движение.

“Менталистът” – първи сезон – е с премиера по Diva Universal в четвъртък, 11 април, в 21.00 часа. Участват още Робин Тъни (“Бягство от затвора”), Тим Канг (“Забравените”, “Срок за влюбване”), Оуейн Йомън (“Троя”, “Девет”) и Аманда Ригети (“Петък 13-ти”).

В рамките на Бюрото, Джейн е известен поради очевидната си липса на възпитание и известното му минало като екстрасенс, за чиито паранормални способности той сега признава, че се е преструвал. Ролята на Джейн в разкриването на серия трудно разгадаеми случаи е високо ценена от колегите му агенти. Обаче, умната старши агент Тереза Лисбон  (Робин Тъни) открито се противопоставя на включването на Джейн в екипа й, като последователно неохотно признава ползата от него и го порицава за театралността му, нарцисизма му и опасната му липса на въздържаност.

Екипът на Лисбон включва агентите Кимбал Чо (Тим Канг), Уейн Ригсби (Оуейн Йоман) и новият му член Грейс Ван Пелт (Аманда Ригети), всички от които са на мнение, че Джейн е неразумен, но се възхищават на чара и на уменията му да разкрива заплетени случаи.

“Менталистът ” е създаден от Бруно Хелър (“Рим”), който е също така и изпълнителен продуцент на сериала.

В премиерния епизод, консултантът на Бюрото Патрик Джейн, старши агент Тереза Лисбон и екипът й разследват двойно убийство в Палм Спрингс на съпругата на един играч на голф и нейния лекар… Случаят носи белезите на сериен убиец с лична връзка с Джейн…

 

Не пропускайте първия епизод на първия сезон наМенталистътна 11 април от 21:00 часа единствено по DIVA UNIVERSAL!

Всеки четвъртък ще се излъчват по два епизода.

 

За DIVA Universal

DIVA Universal е развлекателен канал, предназначен за жените по цял свят. Той е забавен, жизнерадостен и оптимистичен, но в същото време – емоционален, трогателен и сърдечен. С благородните си и възвисяващи драматични филми и динамични реалити шоупрограми DIVA Universal превръща развлечението в празник.

 

За Universal Networks International

Universal Networks International – филиалът за международни канали на NBCUniversal, е едно от първокласните световни портфолиа, предлагащо качествено съдържание и завладяващи брандове в над 176 територии в Европа, Средния изток, Африка, Латинска Америка и Тихоокеанска Азия.  Брандовете, включени в портфолиото, са: Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal и Golf Channel. Тези уникални брандове предлагат пълен диапазон от възможности за развлечение на телевизионната аудитория по цял свят. Universal Networks International управлява също и Movies 24 и има контролиращ интерес в джойнт венчъра KidsCo.

Universal Networks International е филиал на NBCUniversal, една от водещите световни медийни и развлекателни компании в развитието, производството и маркетинга на развлечения, новини и информация за зрителите от цял свят. NBCUniversal притежава и оперира с ценно портфолио новинарски и развлекателни телевизионни мрежи, с дружество за излъчване на премиерни игрални филми и значителни телевизионни продукции, с група водещи телевизионни станции и световно известни тематични канали. NBCUniversal е собственост на Comcast Corporation.

Advertisements

Posted on април 3, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: