Отвличат Салвадор Лютов тази сряда в „Столичани в повече” по bTV

сем. Лютовисн. bTV Media Group

сем. Лютови
сн. bTV Media Group

В следващия епизод на „Столичани в повече” Лютови посрещат в дома си най-малкия член на семейството – Салвадор. Бебето проявява чепатия си характер още от първите дни след раждането си и неминуемо успява да нагнети напрежението в семейството

. Вълнението от неговото появяване ще се отразят както на Лютови, така и на Чеканови и най-вече на Радко. Междувременно Йордан постъпва на новата си служба – боклукчия, но високите му очаквания за протичането на работния процес остават неоправдани. Той ще бъде принуден да се раздели със скъпия си костюм, но пък ще научи важен урок за това как да се справя с безспирния рев на внука си и кой е най-новият музикален хит, който ще донесе спокойствие в дома му. 

Сериозно напрежение витае и при Чеканови. Училищният готвач Рангел отново ще стане жертва на сексуалните апетити на „изкусителната” си шефка. Въпреки обзелото го притеснение, той няма да се откаже от възможността да извлече допълнителни облаги от новата си работа и дори да натрупа пари. Съпругата на Рангел, Гълъбина, също ще се окаже в неприятна ситуация. След като Зоя е разобличена от Констатин и се озовава на улицата, измамницата се обръща за помощ именно към нея. Дали съпругата на Рангел ще се отзове на молбата на Зоя и как всичко това ще се отрази на двете жени в отношенията им с любимите мъже, зрителите ще разберат от следващия епизод на „Столичани в повече” тази сряда от 21.00 часа.

Стремежът към забогатяване ще осветли и ежедневието на Отец Григорий. Въпреки параноята, че над него тегне проклятие, той намира сили да отправи уникално бизнес предложение към Спас. Какво е то и дали Спас ще го приеме, зрителите на bTV ще разберат утре вечер по bTV.

Най-нетърпеливите фенове на сериала „Столичани в повече” могат да видят епизодите преди ефирното им излъчване на voyo.bg. За всички нови абонати порталът предлага да тестват услугата безплатно за 7 дни.

Advertisements

Posted on април 3, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: