Какво видяхме снощи в „Къртицата“

Ромското семейство Марин и Ваня в ”Къртицата”сн. TV7

Ромското семейство Марин и Ваня в ”Къртицата”
сн. TV7

– Жени Калканджиева заподозряна за къртица от зрителите

– Емануела поиска ръката на своя любим Никола в ефир
– семейство роми са новите участници, които влизат в шоуто
За първи път зрителите направиха своя избор „кой е Къртицата”, като най-много гласове на откритата телефонна линия с номер 1477 събра Жени Калканджиева. Бизнесдамата реагира с изненада: „Шокирана съм! Благодаря, че ме мислите за толкова хитра.“
Азис е на второ място по подозрение от публиката – 12.5%, а Велислава е трета с 9.7%.
По време на живото предаване вчера вечер Емануела пък поиска ръката на своя любим в ефир с думите: „Мило, много те обичам и искам да се оженим в предаването“. След това признание за любов тя получи покана за  сватбена вечеря в Лондон, организирана от госта в студиото – лорд  Евгени Минчев.
Сред другите гости на Иван и Андрей бяха и Мартина Вачкова, Ваня Щерева , Катето Евро, фолк певицата Малина и Август Попов. Всички те направиха своите предположения за къртицата – според тях, тя е неизвестна личност.
Евгени Минчев обобщи, че „форматът е гениален – известните личности отвличат вниманието, а подправка към това беше Денис Родман“.
Основните заподозрени от самите участници бяха Азис, Миглена и Михаил.
В подкрепа на Миглена в студиото бяха дошли нейната майка и приятелка.
На следващия лайв – в четвъртък – предстои участниците да изберат кой ще бъде заподозреният, който ще се изправи заедно с Жени Калканджиева на тест. Резлутатът ще определи кой ще бъде първият напуснал шоуто тази седмица.
Поредното изпитание, наречено „На косъм от победата“, в което Деян Донков и Рут Колева загърбиха суетата си и приеха да отрежат косите си, донесе успех на Групата. Къртицата се оказа милостова към косите на Рут, но не и към тези на Деян и той остана гола глава…
Николета Лозанова се изправи срещу най-големият си страх в мисията „Клетката”. Макар че има фобия към мишки, тя успя да надмогне страха си и игра заключена в клетка пълна с гризачи.
Независимо, че мисията не донесе успех на Групата, тя донесе лична победа за Николета.
* * * * * * *
Ромското семейство Марин Илиев и Валя Иванова са новите обитатели на Базата. Те ще живеят в апартамента на Денис Родман, който напусна шоуто на 31 март (неделя) следобед.
Преди да си замине, скандалната баскетболна звезда направи шоу в сутрешното предаване „Сблъсък”, където се разплака в студиото, разстроен от въпроса на Иван и Андрей – дали е посягал на живота си. Нещата, които го правят щастлив обаче, са 4-те му деца. На 26 април той ще пристигне отново, за да се включи в отбора на легендите от НБА на тазгодишното издание на Мача на звездите в „Арена Армеец“. „Ще се опитам да доведа и децата. С тях рядко се виждаме, защото много пътувам. За тях ще е голямо приключение. Искам да видя как ще се спогодят с българските деца“, каза още баскетболната легенда.
„Трябва да ми дадат най-малко „Оскар”, крещял Родман на излизане от студиото в Нови хан…
Апартаментът на Родман е специално подготвен за новите си стопани и е издържан в типичен ромски стил.  Семейството на Валя и Марин ще бъде изолирано от Групата, но всяка седмица при тях ще живее този, който е спасен след тест за Къртица. Този гост ще трябва да живее според правилата на домакините, но и да участва в предизвикателствата на риалити шоуто.
Advertisements

Posted on април 3, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: