До къде достигна един грандиозен проект на AXN

image001

Sony Mobile беше потвърден като основен спонсор за Централна Европа на ХАНИБАЛ – най-новата оригинална продукция на Sony Picture Television Networks, създадена за портфолиото от канали на компанията в световен мащаб, в това число и AXN за региона на Централна Европа. Смартфонът Sony XperiaTM Z е герой в повечето промоционални екранни формати, свързани с хитовото заглавие. Кампанията, която е напълно синхронизирана за региона на Централна Европа и използва нетрадиционни рекламни елементи, тече едновременно в шест държави – Полша, Румъния, България, Чехия, Словакия и Унгария.

Новаторската кампания изцяло интегрира кадри от ХАНИБАЛ, като показва смартфонът в промо спотове, специални спонсорски заставки и Sony Mobile брандирани отварящи и затварящи заставки. Така зрителите ще се срещнат със Sony XperiaTM Z в среда, изведена директно от съдържанието на хитовия сериал. Наред с това, новият смартфон на Sony е голямата награда в онлайн играта, в която на фокус е психологическият профил на Ханибал Лектър. Промоцията на Sony Mobile ще продължи до края на целия първи сезон на сериала, т.е. до 3 юли 2013 г.

Целият спонсорски пакет е създаден и разработен от Sony Pictures Television Networks Централна Европа. PHD – медиа агенцията на Sony Mobile, също участва в реализирането на кампанията.

Продуциран от Gaumont International Television в асоциация със SPT Networks (посредством AXN Original Productions), ХАНИБАЛ очаква своята премиера през април, в 63 държави на 18 езика. За американския пазар сериалът се представлява от NBC.

Posted on април 3, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: