Всички 7 филма от поредицата „Полицейска академия” по bTV Comedy

btv_comedyОт 5 април – всеки петък и събота от 20:00 часа – каналът ще излъчв „Полицейска академия”

 

В четири последователни седмици феновете на забавната поредица ще имат възможност да видят любимите си герои от групата новаци за полицейската академия. Но тази група е от неудачници, олигофрени, скици и образи, които ще представят нещо повече от екшън, невероятен смях и комедия. Тръгнат ли по улиците след тяхното обучение, никой няма да може да ги спре да се справят с престъпността и боклука по начини, които само те си знаят.
През 1984 г. компанията Warner Bros създава първия филми със заглавието „Полицейска академия”. До 1989 година поредицата нараства с още 6, а с „Полицейска академия 7: Мисия Москва” идва и краят на забавлението. Всеки един от филмите проследява различни моменти от обучението и назначенията, които получава екипът от млади и амбициозни полицаи.
Феновете на комедията ще могат отново да се забавляват с неудачите на Стив Гутенберг, Ким Катрал, Джордж Гейнс, Дейвид Спейд, Шарън Стоун и компания – групата новаци, представящи смес от екшън и смях, докато израстват като професионалисти в полицейската академия. Или казано иначе – тръгнат ли по улиците след обучението, никой няма да може да ги спре да се справят с престъпността по начин, по който никой друг не би могъл.
Advertisements

Posted on април 3, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: