Jim Jam – очаквайте през април

Jim Jam - логосн. Chello Central Europe

Jim Jam – лого
сн. Chello Central Europe

ЕКСКЛУЗИВНА ПРЕМИЕРА: Моите приятели животните

(My Animal Friends)

Всеки делничен ден, 9:05, 11:35, 13:45 и 20:30

Всеки уикенд, 9:05, 13:45 и 20:30

 

„Моите приятели животните“ изследва и открива! Тази увлекателна образователна поредица учи децата на всичко за дивия свят на планетата ни, и същевременно на важни умения за живота и на семейни ценности.

 

Поредицата запознава малчуганите с много чудесни видове животни през погледа на бебета-животни от дивата природа. Малките зрители ще видят коали, пеперуди, слонове, сови, пеликани и морски кончета.

 

 

ПРИКАЗЕН СВЯТ: Шумът на върбите

(Wind In The Willows)

6 април, събота, 11:00 и 18:00

 

Присъединете се към героите в „Шумът на върбите“ през мразовитата зима.

 

Къртик смело излиза в снежната буря и изчезва, докато Жабок отново е изпратен в затвора, но успява да избяга. Той се завръща тържествуващ в красивия си дом, замъка Жабокрек, но го намира наводнен, а след това изгаря до основи, но докато премисля загубата си Плъх му дава тайнствено писмо. Дали късметът на Жабчо ще се промени? Дали Къртик ще се завърне невредим?

 

Пингу: На сватба със семейството                                     

7 и 13 април, неделя и събота, 11:00 и 18:00

 

Голям ден за Пингу и неговото семейство! Те получават покана за сватбата на тяхна братовчедка и купуват екстравагантен сватбен подарък – прахосмукачка с дистанционно управление. Пингу и сестра му Пинга решават да изпробват подаръка, но той е абсолютно неконтролируем!

 

Благодарение на намесата на Пингу и Пинга прахосмукачката създава истински безпорядък и бъркотия сред изумените гости. Кой ще спаси положението?

 

 

 

Колекцията на Ерик Карл („Гледам песничка“„Тате, моля донеси ми Луната“, „Обърканият хамелеон“, „Прегладнялата гъсеница“, „Щурчето без глас“)

14 и 20 април, неделя и събота, 11:00 и 18:00

 

Това е компилация от пет от най-популярните истории на Ерик Карл, които фокусират вниманието на малчуганите върху чудесата на света, използвайки цветна анимация и нежна музика.

 

Историите включват „Прегладнялата гъсеница“, „Тате, моля донеси ми Луната“, „Щурчето без глас“, „Обърканият хамелеон“ и „Гледам

 

песничка“.

 

Приказен свят: Строителят Боб: Големият план на Боб

(Bob The Builder: Bob’s Big Plan)

21 и 27 април, неделя и събота, 11:00 и 18:00

 

До Боб достига новината за състезание, в което трябва да се построи нов град в близката Слънчогледова долина, и бързо я разпространява. Господин Адамс, местният архитект, е развълнуван и започва да гради план за лъскав и шумен град, пълен с нощни клубове, ресторанти и високи сгради.

 

Боб познава Слънчогледовата долина много добре от детството си и обича това живописно място. Той е натъжен от мисълта, че красивите слънчогледи от долината трябва да бъдат изкоренени, и започва да крои планове! Ще успее ли Боб да спаси слънчогледите?

 

Приказен свят: Строителят Боб: Създаден да бъде див (Bob The Builder: Built To Be Wild)

28 април, неделя, 11:00 и 18:00

 

Боб и неговият екип от машини приготвят каубойските си шапки и се отправят към Дивия Запад! Всички са много развълнувани, особено когато домакинята им Рио Роджърс разказва увлекателните легенди за градчето Кактус Крийк.

 

Мък е решен да докаже, че е създаден да бъде див! Но се случват големи беди, когато Мък успява случайно да разруши целия град! Дали Боб и екипът ще успеят да помогнат?

 

 

Очаквайте „Герои на града“, „Класически приказки“ и „Малки басни“ по JimJam през май!

 

 

Advertisements

Posted on април 2, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: