Нова ТВ открива „Сезонът на игрите”

„Сезонът на игрите”сн. Нова телевизия

„Сезонът на игрите”
сн. Нова телевизия

Две екскурзии до остров Закинтос и девет телевизора очакват най-верните фенове на медията

 

 Нова ТВ открива месец април с най-новото предизвикателство към своите верни фенове – кампанията “Сезонът на игрите”. От днес до края на месец май, зрителите не само ще могат да се забавляват, докато гледат програмата на медията, но ще могат да печелят и награди.

 

Всяка седмица един късметлия ще печели чисто нов телевизор, а всеки месец едно четиричленно семейство ще печели екскурзия до остров Закинтос, Гърция.

 

Точно в 20.00 ч. всяка вечер, от понеделник до петък, Нова ТВ ще отправя различно предизвикателство – на сайта igra.novatv.bg зрителите ще намират въпрос относно предаването на вечерта. С други думи, очакват ги загадки, свързани с “Dancing Stars”, “Стани богат”, “Като две капки вода”, “Пълна лудница” и “Етажна собственост”. Въпросите ще се задават непосредствено преди началото на всяко предаване, а ключът към верния отговор ще бъде скрит именно в ефира на Нова ТВ. Своeто предположение за верен отговор зрителите ще могат да дават на igra.novatv.bg до 00.00 ч. Кои са печелившите, ще става ясно всеки понеделник в ефира на „Здравей, България“, когато чрез томбола ще бъдат изтегляни най-големите късметлии.

 

Част от “Сезонът на игрите” са и артистичните предизвикателства на “Dancing Starsи „Като две капки вода”. До края на месец април, на адрес play.novatv.bg/talisman, Dancing Stars търси своя талисман, или най-талантливото дете, което обича танците и се справя страхотно с тях. Съвсем скоро шоуто ще предложи на своите фенове още изненади и срещи с някои от най-атрактивните участници. “Като две капки вода” също няма да остави почитателите си да скучаят – до края на месец април най-артистичните фенове на шоуто ще могат да се преобразят като своята любимата звезда и да качат видео със своето изпълнение на адрес play.novatv.bg/2kapki. Журито ще определи най-добрия, а той ще излезе на сцената на “Като две капки вода”. 

Advertisements

Posted on април 2, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: