Най-интересното през април по History

History - логосн. Chello Central Europe

History – лого
сн. Chello Central Europe

АКЦЕНТИТЕ ПРЕЗ АПРИЛ ПО HISTORY

 

сн. Chello Centrall Europe

. Chello Centrall Europe

 

 

СТРОИТЕЛИТЕ НА АМЕРИКА

НОВА И ЕКСКЛУЗИВНА ПОРЕДИЦА ПО HISTORY

ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК ОТ 22,30 Ч., ПРЕМИЕРА НА 1 АПРИЛ (8×60 мин)

Съединените американски щати не са резултат на откритие. Били са изградени. Рокфелер, Вандербилт, Карнеги, Астор, Форд и Морган – това са строителите на Америка и имената им днес символизират Американската мечта. В разцвета на индустриалната епоха тези мъже изграждат дръзка визия за една модерна нация и изцяло преобразуват водещите съвременни промишлености: петролната, железопътната, стоманодобивната, корабостроителната, автомобилната и финансовата. Издигнали се успешно над бедността, тези мъже, чиито пътища често се преплитали, избирали президенти, определяли икономическите политики и оказвали влияние върху всяко значимо събитие по онова време – от Гражданската война до Голямата депресия. „Брейнсторм диджитъл”, компанията – носителка на „Еми”, пресъздала дигитално Атлантик Сити от 20-те години на 20. в. за сериала „Престъпна империя” по НВО, използва оригинални архивни източници за безпрецедентна и изумителна 360-градусова възстановка на САЩ в тази изключителна документално-художествена поредица, ексклузивно представена по HISTORY.

сн. Chello Centrall Europe

сн. Chello Centrall Europe

СЪСТЕЗАТЕЛИ С ТАРАТАЙКИ

НОВА И ЕКСКЛУЗИВНА ПОРЕДИЦА ПО HISTORY

ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК ОТ 23,00 Ч., ПРЕМИЕРА НА 11 АПРИЛ (8x60 мин)

Закопчайте предпазния колан, сложете каската на главата и бъдете готови за телевизионния щурм на състезателите с таратайки! Поредицата от осем части представя динамичен екшън, изумителни каскадьорски изпълнения, много драматични развои и купища полезна информация, докато екипът на „Мечтателите“, воден от шампиона автомобилен състезател Стив Анскоум (наричан „Сесил”), трансформира захвърлени разнебитени автомобили в зловещи, ефикасни и мощни състезателни коли. Щом старата таратайка бъде възстановена и получи нов шанс за живот, потегля към стартовата линия.

Документалната поредица проследява ежедневието на „Мечтателите” през един състезателен сезон, докато издирват, конструират, форсират на състезателната писта и накрая разбиват на парчета различни автомобили, като представя и невероятната сплотеност, която цари в тази общност от състезатели и инженери.

 

сн. Chello Central Europe

сн. Chello Central Europe

СЪБОТА ВЕЧЕР – НАЙ-ДОБРОТО ПО HISTORY

ВСЯКА СЪБОТА ОТ 20 Ч. ДО ПОЛУНОЩ

ПРЕЗ ЦЕЛИЯ АПРИЛ

ПРЕДСТАВЯ „РЕСТАВРАТОРИ”, „СПЕЦОВЕ В ЗАЛОЖНАТА КЪЩА”, „АМЕРИКАНСКИ АНТИКВАРИ”, „НА ЛОВ ЗА АВТОМОБИЛИ” И „НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ”

Ако някоя съботна вечер през април се чудите какво да гледате по телевизията, не губете време, а изберете HISTORY. Посветили сме целия този месец на най-любимите ни и най-гледани предавания, които ще се излъчват всяка съботна вечер. Предстои ви да бъдете със звездите от най-маниашките ни поредици – „Спецове в заложната къща”, „Реставратори”, „Американски антиквари”, „На лов за автомобили” и „Надпревара за находки”, и да се насладите на някои от най-любимите епизоди от изминалите сезони. Затова се настанете удобно в събота вечер за приятни мигове в компанията на някои от най-известните лица по HISTORY и няма да е нужно да превключвате на друг канал!

Advertisements

Posted on април 2, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: