Най-интересното през април по Crime

АКЦЕНТИТЕ ПРЕЗ АПРИЛ ПО CRIME

сн. Chello Central Europe

сн. Chello Central Europe

сн. Chello Central Europe

сн. Chello Central Europe

УБИЕЦЪТ ДО ТЕБ

НОВА И ЕКСКЛУЗИВНА ПОРЕДИЦА

ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК ОТ 22,30 Ч., ПРЕМИЕРА НА 1 АПРИЛ (10×30 мин)

Убийство може да се случи почти навсякъде – по пътя за училище, у дома, на работа. Истински изненадващото всъщност е кой е убиецът, особено когато въпросното лице е най-малко очакваният извършител. „Убиецът до теб” е разтърсваща нова поредица по Crime & Investigation, която представя почти невероятни случаи на убийства, при които обектът на престъплението е бил близък или роднина на убиеца. Посредством покъртителните разкази на съкрушените от загубата членове на семейството на жертвата, а също и разговори със следователи и въздействащи художествени възстановки „Убиецът до теб” описва пълна картина на съответната трагична история – от самото убийство до последващото разследване, довело до идентифицирането на извършителя на престъплението. Всички 10 епизода представят извършени в Полша убийства, а разказите се основават на преките преживявания на близките на жертвата.

 

сн. Chello Central Europe

сн. Chello Central Europe

ЗЛОДЕИ

НОВА И ЕКСКЛУЗИВНА ПОРЕДИЦА

ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК ОТ 22,30 Ч., ПРЕМИЕРА НА 18 АПРИЛ (20x30 мин)

„Злодеи” разкрива загадките, свързани със сериозни злодеяния като убийства и изнасилвания, извършени от хора с дълго криминално досие. В тази поредица, представяща действително случили се престъпления, жертвите споделят за ужасяващите последствия от преживяното за живота им. Посредством интервюта, стилизирани художествени възстановки и архивни материали отделните епизоди ни срещат с лица, станали обект на страховито престъпление, както и с хора, изгубили любими и близки вследствие на убийство. В крайна сметка, всеки един от мъжете престъпници е изправен пред правосъдието за страшните си злодеяния, а изумителните и сложни истории на жертвите илюстрират как човешкият дух съумява да оцелее и да преодолее и най-кошмарните и мрачни ужаси.

 

сн. Chello Central Europe

сн. Chello Central Europe

ПРОЧУТИ ГАНГСТЕРИ – 3-ТИ СЕЗОН

НОВА ПОРЕДИЦА ПО CRIME & INVESTIGATION NETWORK

ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК ОТ 23,30 Ч., ПРЕМИЕРА НА 18 АПРИЛ (5x60 мин)

Виждали сме ги обезсмъртени на големия екран, но сега ни предстои да се запознаем с действителните лица, а не художествените им образи. „Прочути гангстери” представя истинските истории зад гангстерските легенди, които някога безмилостно и с цената на всичко са следвали своя собствен, изпълнен с опасности, начин за постигане на Американската мечта. Предстои да видим легендарни гангстери като Големия Джоуи Масино, Дани Грийн и Томи Питера – Каратето, а също да изследваме изпълнения им с насилие живот, борбите им да се сдобият с власт, богатство и престиж и да ги задържат, както и – в крайна сметка, злополучния им край – зад решетките или в лоното на смъртта.

Advertisements

Posted on април 2, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: