”Къртицата”: Деян Донков и Рут Колева си режат косите?

Рут Колева - изпитание ”На косъм от победата”сн. PR Refresh

Рут Колева – изпитание ”На косъм от победата”
сн. PR Refresh

В шоуто довечера влизат двама нови участника

На 2 април вечерта зрителите ще имат възможност да определят първия заподозрян за саботьор в Групата. В началото на живото предаване ще бъде открита телефонна линия с номер 1744, на който зрителите ще могат да гласуват за най-подозирания от тях участник. Това от своя страна има дава и възможността да спечелят 5 000 лв. Сумата ще отиде при един от гласувалите с sms, отговорил на въпроса „Кой е къртицата?”.

Освен седмични награди, зрителите могат да си спечелят и бюджета, натрупан от провалените мисии на Групата. Ако в последния епизод на шоуто повече от половината от зрителите са разкрили издайника, сумата ще отиде в сметката на един от зрителите.

* * * * * * *

От началото на шоуто Групата подозира трима от своите членове. Това са Азис, Миглена и Михаил. Един от тях ще бъде и първият застрашен да напусне шоуто в четвъртък. Кой ще бъде неговият опонент, ще решат зрителите със своите гласове по време на живото предаване тази вечер.
За да коментират заподозрените и отношенията в Базата, гости в студиото на Иван и Андрей ще бъдат Марта Вачкова, Ваня Щерева и Катето Евро, които ще анализират обичайните и необичайни заподозрени.
* * * * * * *

Двама нови участника ще влязат в „Къртицата“ тази вечер – кои са те и каква ще бъде тяхната роля в шоуто, предстои да разберем до часове.

В поредното изпитание актьорът Деян Донков и певицата Рут Колева ще се наложи да загърбят суетата и да се изправят пред предизвикателството да отрежат косите си. Ще ги видим ли с бръснати глави – или изпитанието, наречено „На косъм от победата”, ще бъде провалено в полза на къртицата?
По време на живото предаване тази вечер ще стане ясно и кой е най-големият страх на Николета Лозанова. В мисията „Клетката” тя и останалите от Групата ще търсят ключове, за да се освободят от метална клетка, пълна с плъхове…
Advertisements

Posted on април 2, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: