Гост-звезда в ”Като две капки вода”: Васил Найденов, Поли Генова, Роси Кирилова или Йорданка Христова

Алекс Кожухаров като Валис Найденовсн. APRA Porter Novelli

Алекс Кожухаров като Валис Найденов
сн. APRA Porter Novelli

Един от тях ще бъде специалната гост-звезда в утрешния епизод на „Като две капки вода” – въпреки че всички те вече са били на сцената на шоуто, макар и задочно, сега някой от тях ще се появи наистина
Не като себе си, а като известна барбадоска звезда, известна с бурния си личен живот, а от скоро и с челното си място в класация за най-лошите прически.

Какво са подготвили останалите участници в шоуто?След кръшните чупки в стил Таркан, сегаСтанимир Гъмов упражнява мамбо стъпките. За ролята си на Лу Бега, актьорът ще сложи мустачки и ще се появи с 10 горещи танцьорки.
Мария Игнатова и Димитър Рачков пък съвсем скоро ще се превърнат в най-симпатичната двойка без коси. Как ще изглеждат двамата, ще разберем утре, когато Мария ще бъде като две капки вода с Шиниъд О’Конър.

Особено се притесняват за своите изпълнения Алекс Кожухаров и Диана Любенова, които ще изпълнят хитове на Шер. „Само да не е “If I could turn back time” – признава Алекс, чието най-голямо опасение е да се появи в оскъдното облекло на певицата от клипа към песента.
Стефан Рядков упражнява свирене на китара и затвърждава италианския си заради Тото Котуньо, а Рафи усилено рапира рими заради 100 кила.

Другото българско изпълнение ще бъде поверено на двукратната победителка в шоуто до този момент – Албена Михова, която ще видим като Тони Димитрова. За сериозна трансформация се подготвя иМилица Гладнишка, която ще „качи” килограми заради ролята си на Адел.

* * * * * * *
От този понеделник, „Като две капки вода” се впусна в търсене на своя най-артистичен фен и даде старт на конкурса „Като две капки вода. Сцената е твоя”. За да участват, зрителите на шоуто трябва да се преобразят като своя любим музикален изпълнител, да представят негова песен и да убедят журито, че са като две капки вода с него. Те трябва да запишат кратко видео със своето превъплъщение, което да качат на play.novatv.bg/2kapki най-късно до 30 април.Тежката дума ще има журито, а победителят ще има възможността да излезе на сцената, преобразен като световна звезда, и да представи своето изпълнение.

„Като две капки вода” се излъчва в сряда от 20:00 ч. по Нова ТВ

Posted on април 2, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: