Агитка на ”Атака” и националисти на Капка Георгиева се сбиха в Шумен пред камерите на TV7

”България избира” в Шуменсн. TV7

”България избира” в Шумен
сн. TV7

„България избира NEWS7 TV7” на живо от Шумен

Прякото предаване продължава в 17:00 ч. днес
Шумен надигна глас срещу лошото качество на питейната си вода и високата й цена. „Не става за пиене, мътна е, а прокуратурата не взима отношение” – възмути се шуменец по време на живото предаване от града тази сутрин.
91% са загубите на вода в Шумен и те се плащат от хората, подкрепи бунта общинският съветник от „България на гражданите” Даниела Русева. Общинският съветник от „Атака” Стоян Весков също настоя прокуратурата да се произнесе. „Прокуратурата ще изясни нещата, но това няма да изчисти водата. Водата ще изчисти пречиствателта станция за питейни води”, отвърна кметът на Шумен Красимир Костов от БСП. Той призова екоминистерството да финансира изграждането на станцията.
Шуменци подложиха на словесен обстрел местната власт и заради състоянието на улиците. „Каня кмета на една пешеходна разходка по улиците на града”, каза една от дамите, дошли на площада.
Градоначалникът даде съгласие за това и обясни, че досега са ремонтирани централните булеварди, а предстои това да се случи и с кварталните улици. „Така казахте и миналата година”, отвърна му обаче жената.
В Шумен хората попитаха управниците си за закриването на белодробната болница и онкодиспансера, за безработицата, за състоянието на студентските общежития и спортните зали.
* * * * * * *
Високото напрежение доведе и до сбиване на площада. Агитка на Атака и на националистите на Капка Георгиева се нападнаха един друг и се наложи да се намеси полицията, за да ги разтърве.
Advertisements

Posted on април 2, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: