Da Vinci Learning вече и за “Булсатком” и “Нет1”

Da Vinci Learningсн. Chello Central Europe

Da Vinci Learning
сн. Chello Central Europe

Телевизионният канал Da Vinci Learning вече се предлага на абонатите на “Булсатком” и “Нет1” чрез включването му в основните пакети, ставайки част от ежедневието на българските абонати. Този образователно-развлекателен канал, предназначен за цялото семейство, се предлага със субтитри на български език.

След стартирането си в България през 2009 година, телевизионният канал Da Vinci Learning вече се предлага на 9.5 милиона абонати от Централна и Източна Европа и страните от бившата ОНД (страните от бившия ССCР), както и на голям брой пазари в Азия и Африка. Телевизионният канал продължава да засилва присъствието си в България – една от първите страни, в която се предлага Da Vinci Learning.
“Важното сътрудничество с „Булсатком“ и „Нет1“ дава възможност на зрителите да споделят полезни и забавни преживявания чрез достъпната за все по-голям брой български семейства възможност да участват в образователен процес, ориентиран към показването на отличени с награди образователни шоу програми и документални филми от цял свят”, заяви Фердинанд Хабсбург от „Да Винчи Медия“ – независима медийна група със седалище в Берлин.
Advertisements

Posted on април 1, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: