”Стани богат” сдобрява Мишо Шамара и Ангел Джамбазки

Ангел Джамбазки - Мишо Шамарасн. Нова телевизия

Ангел Джамбазки – Мишо Шамара
сн. Нова телевизия

Утрешният 8-ми епизод на „Стани богат” ще помири двама души, които стигнаха дори до СЕМ и прокуратурата в разногласията си – Мишо Шамара и Ангел Джамбазки

Именно песента „Бяло, зелено, червено” бе причината, поради която зам.-председателят на ВМРО подаде сигнал до СЕМ срещу скандалния рап изпълнител.

Пред водещия Ники Кънчев обаче двамата ще признаят, че отношенията между тях отдавна са се поуспокоили, а като доказателство за това ще направят една от най-силните игри този сезон.

В ефира на „Стани богат” ще разберем защо като млад Ангел Джамбазки е отнасял полицейски палки, какво е общото между бащата на Мишо Шамара и Екватора, кой от тях е по-голям футболен фен и какво оръжие имат. Въпроси за моряшки татуировки, митични древногръцки герои и дори Мечо Пух са само част от областите, които ще предизвикат нестандартния тандем по пътя му към 100-те хиляди.

* * * * * * * *
Другата двойка, която ще седне на стола на богатството, е в състав внучка на политик, станала писател, и внук на писател, станал политик – Людмила Филипова и Димитър Стоянов.
Двамата ще се срещнат за първи път именно в студиото на „Стани богат”.

Пред Ники Кънчев внучката на Гриша Филипов ще признае, че винаги е искала да прилича на дядо си по отношение на дисциплината. Димитър Стоянов пък ще сподели кое е най-ценното, което е научил от Радой Ралин, а именно – умението да се живее скромно. Ще се окаже, че той и известният български хуморист са били и една и съща зодия по китайския календар.

Как ще приключи играта на двата тандема и кой ще стигне до въпрос за по-голяма сума, ще разберем в утрешния епизод на „Стани богат” – от 20:00 ч. по Нова ТВ.
Advertisements

Posted on април 1, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: