”Още нещо” и ”Newsroom” по News7 от сряда

Владислав Прелезов - Лара Златарева, ”Още нещо”сн. TV7

Владислав Прелезов – Лара Златарева, ”Още нещо”
сн. TV7

Лара Златарева – Владислав Прелезов окупират сутрините, а Юлия Манолова и Георги Налбантов – следобедите

В сряда, 3 април 2013, ще бъде стартът на две нови предавания в ефира на информационния канал News7.
Още нещо” (oshte_neshto@news7.bg) с водещи Лара Златарева и Владислав Прелезов ще се излъчва всяка делнична сутрин от 9 до 11:30 часа, като двамата ще показват и разказват по „Още нещо” към новините от ранната сутрин.
Двамата водещи заедно с екипа ще ни водят на мястото на събитията, случващи се в този момент, ще правят анализ на новините, sслучили се рано сутринта, като ги допълват с още гледни точки и коментари. Популярните лица Лара и Владо ще дадат на зрителите „Още нещо” с по-различен похват, като предложат разкази на очевидци, много преки включвания от мястото на събитието – няколко часа, изпълнени с темите, които вълнуват зрителя. Социални теми, политика, култура, здравеопазване, съдебна система, разследвания – всичко това, плюс още нещо – мнението на гражданите на преките телефонни линии и в страницата на предаването във фейсбук.
Newsroom” – Нюзрум –  (newsroom@news7.bg) с водещи Юлия Манолова и Георги Налбантов ще се излъчва всеки делничен ден от 17 до 19 часа. Екипът на предаването ще покаже кухнята на новините, ще разкрие първите реакции и коментари на случилото се през деня. Какви са емоциите на репортер, завърнал се от събитие, как  изглеждат немонтираните кадри и какво всъщност се случва преди емисията новини зад кадър – ще видите в новото предаване.
Двата часа ще бъдат изпълнени с преки включвания от мястото на събитието, гости в студиото, които ще коментират новините, пряка телефонна линия за зрителите и включване чрез социалните медии. Темите, които вълнуват зрителя, ще бъдат включени в предаването и водещите ще зададат въпросите, чийто отговори търси аудиторията.
Advertisements

Posted on април 1, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: