Драконите на Денерис долетяха в София: предпремиера на HBO в ”Арена”

Предпремиера на ”Game of Thrones” с.III в кино Аренасн. HBO

Предпремиера на ”Game of Thrones” с.III в кино Арена
сн. HBO

Зала 6 на кино ARENA Deluxe прие 99 фена; тв премиерата е днес от 21:05 ч.

Ч
асове преди световната премиера на сезон III на „Game of Thrones

Всички български НВО зрители също ще могат да видят това днес от 21:05 ч. и същевременно да го коментират онлайн чрез „HBO Connect„* събитие на страницата на епизода на http://www.hbo.bg
При средна скорост на поривите на вятъра от 59 км/ час вчера, 31 март – Великден на католици, арменци и протестанти, около 19:00 часа в София в зала 6 на кино ARENA Deluxe, един от вече отрасналите дракони на Денерис Таргариен долетя с крясък за 99 от най-верните фенове на Game of Thrones.
Късметлиите заслужиха честта да изгледат епизод 1 от сезон III на НВО продукцията дори преди първите американски НВО зрители да са я видели – не благодарение на преминаването към лятно часово време, а като участваха в игра наwww.facebook.com/HBOBG по-рано през март.
Съдбата бе най-щедра към дама зодия Риби, която чрез електронен жребий по-рано през седмицата спечели голямата награда: поклонническо пътуване до Амстердам за посещение на невижданата досега изложба на артефакти от сагата на НВО.
* * * * * * *
Съвсем не на шега, всички зрители на НВО в България ще могат да гледат епизод 1 от сезон III на Game of Thrones на 1 април, понеделник, от 21:05. Дотогава остават броени часове.
Подобно на предходните два сезона, епизодите се излъчат по-малко от 24 часа след премиерата си в САЩ, където е НВО компанията-майка. Поради часовата разлика от над 8 часа между Европа и Америка, синхронна премиера би означавала всеки нов епизод да се излъчва в 5:00 сутрин в понеделник, а дори и във Вестерос спят по това време.
В епизод 1 на чакания близо година сезон III, Джон Сняг е изправен пред Манс Райдър, Кралят отвъд Вала, в Кралски чертог Тирион Ланистър изисква своето възнаграждение, Кутрето предлага изход на Санса Старк, а Денерис Таргариен поема към Залива на робите, за да търси съюзници в похода си за Железния трон. След кратко, но изправящо косите съприкосновение с невиждано досега друго свръхестествено създание, тя получава и друго неочаквано предложение за подкрепа.
Още: от днес, 1 април, всеки понеделник, от 21:05, по НВО и на българската страница на Game of Thrones.
* * * * * * *
* *Какво е hbo.bg/connect?
HBO Connect ти позволява да споделиш мислите си, да чуеш менението на другите и да получаваш още инфо за това, което гледаш по HBO в същия момент. Просто влез чрез твоя компютър на www.hbo.bg, регистрирай се (най-горе, най-вдясно) през Facebook или Twitter акаунта си и се присъедини към разговора! С HBO Connect можеш да участваш в анкети и гласувания, да следиш разговорите или да споделиш своите коментари  с другите, които гледат същото, което гледаш и ти по НВО в този момент. HBO Connect задълбочава връзката ти с любимите ти HBO продукции и ти позволява да преживееш ключови моменти по социален начин.
Advertisements

Posted on април 1, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: