„България избира News7 и TV7“

България избира News7 и TV7- най-новата телевизионна провокация

Заснемане2

В средата на месец Март станахме свидетели на първото телевизионно турне от доста време насам. Ръководството на амбициозните канали TV7 и News7 реши да даде думата на гражданите, които доскоро протестираха по улиците на българските градове, и организира съвсем спонтанно „България избира News7 и TV7”, като всеки ден телевизиите и съпровождащият ги екип са в различни български градове. Гражданите на Видин,Плевен,Ловеч,Габрово и Велико Търново вече успяха да изкажат проблемите си в национален ефир, като лично директорът на двете телевизии Николай Бареков нареди на репортерите си да събират сигнали от гражданите за некоректност от страна на ЕРП-тата.

За изминалите две седмици, в които турнето мина през няколко града, двете телевизии успяха да спечелят доверието на голяма част от жителите на България. Екипът на телевизиите обещава през месец април да бъдат посетени още много български градове, като още утре е ред на Шумен, след това Добрич и Варна.

„България избира News7 и TV7” се излъчва на живо вторник, сряда и четвъртък от 08:00 часа и 17:00 на живо по TV7 и от 21:00 часа на запис по News7.

Posted on април 1, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: