bTV Comedy изпраща зрител в „Дисниленд”, трета поредна година

bTV Comedy - игра 2013сн. bTV Media Group

bTV Comedy – игра 2013
сн. bTV Media Group

2013 година е трета поред, в която bTV Comedy организира игра с уникална награда за своите зрители. Месецът на забавлението – април, ще започне съвсем не на шега за зрителите на bTV Comedy, за които медиата отново ще организира своята вече традиционна забавна игра.

Тя започва на 1 април и ще продължи цял месец, а наградата тази година е 3-дневно пътуване за двама и входни билети за увеселителния парк „Дисниленд” в Париж.
От зрителите се очаква само едно – да изпратят на www.btv.bg/comedy/igra заснет от тях видеоклип, в който разказват по най-интересния и забавен начин избран от тях виц.

Всички видеа ще бъдат достъпни на тази страницата и всеки посетител на сайта ще може да гласува за най-забавния клип. След финала на играта на 30.04.2013 потребителите, изпратили петте най-харесвани видеоклипа, ще участват в жребий, който ще определи победителя.
* * * * * * *

За „Динисленд” – Париж

„Дисниленд Париж“ е увеселителен парк, намиращ се източно от Париж, Франция, в долината на река Марна. Идеята за царството на приказките е на Уолт Дисни.
Комплексът е разположен в Marne-La-Valle, нов град в източните покрайнини на френската столица, Париж. Паркът е разположен на 560 декара и има почти кръгла форма. В средата на парка се издига Замъкът на спящата красавица. На неговата територия се намират четири царства – Дивият запад, Страната на приключенията, Светът на приказките и Страната на откритията и космическите полети. Освен това допълнителна атракция представляват множеството влакчета, люлки, корабчета, шоу програми и концерти, кино и дискотеки.
Advertisements

Posted on март 31, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: