Какво видяхме в „Жените говорят“

Терминал 7сн. TV7

Терминал 7
сн. TV7

  Орлин Павлов за гостуването си в САЩ

Как САЩ посрещна любимото момче на българската попмузика Орлин Павлов и какво означава името на усмихнатия изпълнител според Кабалла, разбрахме в „Жените говорят“, на 31-ви март. Гост-водещ в предаването беше Митко Павлов.

Изкуството да танцуваш на пилон

Как се изваем тяло чрез танци на пилон ни разказа Соня, която е професионална танцьорка. Пред смаяните погледи на Митко Павлов и Орлин Павлов тя демонстрира красотата на този вид танци, след което сподели, че всеки при добро желание би могъл да се научи да танцува на пилон. Нужна е солидна физическа подготовка и много практика като при всички спортове, подчерта гостенката на „Жените говорят“. По нейните думи противно на очакванията танцът на пилон е по-скоро мъжки спорт.

В „Жените говорят“ на 31-ви март видяхме още: как да сбъднем мечтите си, дори и невъзможните, ни разкри психотерапевтът д-р Димитър Тенчев.

Какво разплака Денис Родман 

Днес, 31 март, в предаването „Сблъсък“ по TV7 гостува звездата от НБА и участник в КЪРТИЦАТА – Денис Родман. Какво разплака звездата видяхте в краткия откъс, който излъчихме в „Жените говорят“. Цялото интервю с Родман може да видите тук!

Поп-фолк певицата Малина гостува на Мая и гост-водещия Митко Павлов. Тя представи новата си песен „Виж какво“, която стана дори и повод за скандал в музикалните среди. В началото на пролетта Малина разкри и тайната на перфектната си физическа форма.

Advertisements

Posted on март 31, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: