„Дървото на живота” – предпремиерна прожекция на еп.5 в Русе

прожекцията на еп.5 в Русесн. TV7

Прожекцията на еп.5 в Русе
сн. TV7

Красотата на града се преплете с увлекателния сюжет на сагата, която донесе сладката атмосфера на отминали времена за гражданите на Русе

Градът бе следващият, избран за предпремиерна прожекция на епизод от сериала „Дървото на живота”. След пожънатия успех от предишните дестинации, и гражданите на Русе дадоха своята висока оценка.
На събитието присъства младата и изключително талантлива Александра Лопес – една от звездите на поредицата. Лопес играе ролята на младата туркиня Азра, която трябва да надскочи етническите и религиозни пречки, за да бъде със своя любим Йордан (Христо Шопов).
Тя раздаде множесто автографи на своите почитатели и даде ценни съвети на младата аудитория от сдружения „Артистисимо” и  „Театралала”.
На прожекцията присъстваха представители на Историческия музей на град Русе, които отправиха покана към актрисата да посети тяхната експозиция на европейски мебели от началото на 20 век. Гостите на библиотека „Любен Каравелов” и едно от най-старите читалища в града „Кирил и Методий” споделиха своето вълнение от създаването на български сериен филм, който връща обществото към време на възход на българската история и литература.
„Вече имам 3 внуци и 6 правнуци и съм видял България с нейните промени през годините. Сагата ми напомни за моето собствено семейство, за пътищата които са поели членовете му” – споделя развълнувания господин Славчев, дългогодишен сътрудник на Историческия музей.
Филмът продължава своето пътуване, за да срещне аудиторията с нови епизоди  и любими актьори.  От TV7 предстои да бъде обявен следващият град.
Премиерата на еп.5 е тази вечер – неделя, 31 март, от 20:00 ч.
Advertisements

Posted on март 31, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: