Валери Божинов влезе в ”Къртицата”

Николета и Валери Божинови сн. PR Refresh

Николета и Валери Божинови
сн. PR Refresh

Нападателят от националния ни отбор по футбол и играч на „Винченца“ (Италия) изненада изгората си, появявайки се в Базата

Валери Божинов се появи в Базата на „Къртицата“ и предизвика изненада у всички участници, най-вече у своята любима Николета Лозанова-Божинова, която му се хвърли на врата и побърза да го разходи из 681-а година. „Как те пуснаха?“ – не спираше да се вълнува плеймейтката.
Извън любовта на Николета и Валери, страстите продължават да се вихрят между участниците и хулигана Денис Родман. След връщането му в Базата, която предишната вечер изпотроши, звездата на „Чикаго Булс“ организира вечеря, с която искаше да се извини на групата за дръзкото си поведение. Но това беше за кратко – след като изнесе урок как се прави шоубизнес, той не изневери на нрава си и започна да се заяжда с Николета Лозанова.
Всеки ден участниците ще попълват дневници, в които ще правят свои разледвания „кой е къртицата“. Именно тези дневници ще спасяват заподозрените от елиминации.
* * * * * * *

Участниците в шоуто четвърти ден са без лични вещи. Всеки  е донесъл със себе си по 5 любими вещи: Николета Лозанова – най-любимите си снимки, Рут Колева – любим медальон от баща си. Вечерта обаче се проведе изпитанието „Горящи скъпоценности“…
Бурните скандали между Жени Калканджиева и Любомир Жечев стават все по-горещи и по-груби, разделяйки групата на известни и неизвестни, богати и бедни.
Advertisements

Posted on март 31, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: