„Къртицата“ смаза конкуренцията си – рекорд по гледаемост

Ексклузивното предаване на живо на „Къртицата“ донесе рекорд по гледаемост в праймтайма на TV7. Сблъсъкът между лошото момче на NBA Денис Родман и футболната легенда Христо Стоичков е най-гледаното излъчване в праймтайма за вчера, 28 март, а TV7 е на първо място в този час с рейтинг близо 8.5 (пазарен дял над 25%).

Отчетеният общ пазарен дял на близо четиричасовото предаване е почти 21%, което е прецедент в историята на телевизията в България. С този резултат тя се нарежда на второ място по гледаемост, категорично надделявайки конкуренцията на NOVA и БНТ в най-гледаното време. „Ценното и показателното на този резултат е фактът, че близо четиричасово предаване държи интереса на зрителите жив през цялото време, което безспорно е най-трудното нещо в телевизионния бизнес. Гордеем се с постиженията на „Къртицата“ и не се съмнявам, че това е само началото на нейното „царуване” в ефира“, коментира изпълнителният директор на TV7, NEWS7 и SUPER7 Николай Бареков.

От старта на най-мащабното риалити в България на 26 март, TV7 е увеличила над 3 пъти аудиторията си в праймтайма в сравнение с изминалите месеци от началото на годината.

В живото предаване на „Къртицата“ поведението на лошото момче на на NBA в шоуто – Денис Родман, коментираха легендата на българския футбол Христо Стоичков, факторът Емил Кошлуков, продуцентът Мартин Захариев и певицата Деси Слава.

Заселниците в Базата на „Къртицата“ се провалиха на първото истинско изпитание на шоуто„Полетът на Къртицата“ – скок с бънджи, а Азис не устоя на изкушението да получи личния си багаж, от което Групата загуби част от натрупаната до момента награда. Първите заподозрени в Стаята на откровението на „Къртицата“ са Жени Калканджиева, Кирил Ефремов и Любомир Жечев.

Цитирани са данни на GARB за възрастова група 18-49.

481477_232253236912273_538282333_n

Advertisements

Posted on март 29, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: