Капка Георгиева, Яне Янев и Димитър Лазаров в „На светло с Люба Кулезич”

Люба Кулезичсн. TV7

Люба Кулезич

Този уикенд актуалните теми, дискусии и гости

в студиото на „На светло с Люба Кулезич” са умножени по две, а оттук нататък зрителите ще се срещат с водещата в два от почивните дни на седмицата – в събота и неделя от 09.00 до 11.00 часа.

Тази събота предаването ще започне със страстното протестно танго на участничката в Dancing Stars – Капка Георгиева и нейната гледна точка към предстоящите избори.  Криза на мъжествеността или зов на отчаянието – гост в студиото ще бъде скандалният бизнесмен от Бургас Ивайло Зартов, който отряза един от пръстите си на ръката.

 

В предаването ни очакват Димитър Лазаров, бивш член на комисията за контрол на СРС-та по темата СРС-та за напреднали и кои нови лица ще сменят старите в претоплените партийни листи.  За шокиращите тайни на недосегаемото българско задкулисие и кой на коя карта залага, за да пренареди пъзела на прехода ще говори политологът Антон Тодоров срещу майор Мирослав Писов, бивш шеф на регионалното звено за борба с организираната престъпност в Благоевград.

 

В неделя ни очакват въпросите „Има ли политически поръчки и МВР инерция?”, „Настъпва ли ледникова епоха за знаковите дела-камбани в държавата?” – а отговорите дава ловецът на октоподи Светлозар Костов, ръководител на специализираната прокуратура.

 

Още – в студиото ще видим Яне Янев и годеницата му Галя. В „На  Люба Кулезич” гостува и обвиненият за смъртта на сестри Белнейски Лазар Колев, в шокираща изповед от затвора в Пазарджик. Какво измътиха протестите – по темата говори световноизвестният музикант, пълнил зали в целия свят –Кристиян Коев, който беше арестуван по време на протестните.

 

 „На светло с Люба Кулезич”всяка събота и неделя от 09.00 до 11.00 ч. по Нова ТВ.

 

Advertisements

Posted on март 29, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: