Женски политически сблъсъци във ”Факторът Кошлуков” – събота

Факторът Кошлуковсн. TV7

Факторът Кошлуков
сн. TV7

В познатия си ударен стил, парливата уста на БСП Мая Манолова ще въвлече зрителите в новите си битки. Социалистката ще каже и дали й липсват горещите спорове в парламента, готови ли са червените с листите и как тя самата се готви за надпреварата в родния Кюстендил.

В разпален спор по темата „Предизборна икономика” на кръглата маса ще седнат Менда Стоянова от ГЕРБ и Корнелия Нинова от БСП.
За предизборните нагласи Емил Кошлуков ще разговаря с доц. Антоанета Христова от БАН,доц. Румяна Коларова от Софийския университет и Емил Георгиев от Института за модерна политика.
* * * * * * *

След множеството скандали вдясно, лидерът на СДС Емил Кабаиванов ще запознае зрителите с настроенията в синия лагер след намесата на Върховния административен съд в делата за предизборното представителство на СДС. Той ще разкаже за подготовката на партията за изборната битка и за новите й лица. В дискусия с водещия, Кабаиванов ще представи и своята теза за това – има ли все още бъдеще за синята идея и какви са шансовете на десните за влизане в новия парламент.

* * * * * * *

От тази събота във „Факторът Кошлуков” ще се завърнат и спортните емоции. В рамките на предаването влиза познатата от спортното шоу „Пред банята” рубрика „Дартс”.
В нея всяка събота за 30 минути зрителите ще стават свидетели на разпалени дискусии и интервюта с най-актуалните гости.

Тази събота, точно в 11:30 часа, спортният журналист Томислав Русев ще седне в стола на Емил Кошлуков за обещаващо динамичен и интересен разговор със собственика на футболен клуб „Славия“ Венцислав Стефанов.

* * * * * * *

„Факторът Кошлуков” в събота от 9:00 часа по TV7.

Posted on март 29, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: