ДикOFF, епизод 5: Мъжки времена

Дикoffсн. Телеман

Дикoff
сн. Телеман

7 мъже в три часа

На 30 март 2013 г. в Дикoff ще видите:
Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, Васил Михайлов, Христо Сираков, Стефан Данаилов, Цветан Цветанов и трогателната история на държавния служител Камен 

Мъжките времена изискват мъжки разговори. Такива ще бъдат те тази събота от 16:00 до 19:00 в ефира на Нова телевизия с водещ Сашо Диков.
Колко са десет години? Зуека и Рачковпразнуват навръх рождения ден на „Господарите” в студиото на ДИКOFF. Ще си припомним и кои бяха първите водещи в първото предаване през март 2003-а в ексклузивни и неизлъчвани досега по Нова телевизия кадри.
Още една годишнина ще бъде отбелязана от Сашо Диков. Големият актьор Васил Михайлов дава едно от малкото си интервюта само седмица, преди да навърши 75 години. Какъв е мъжът на 75 и къде останаха войводите?
Мъжките разговори не могат да минат и без разговор за жени. Христо Сираков на обмен на опит при Сашо Диков. Колко е важно да бъдеш джентълмен, как изглежда голямата любов според „Ицо 100-те манекенки“ и защо прякорите не красят човека.
Само няколко дни след като бе натоварен с отговорната задача да води две депутатски листи, народният любимец и изключителен актьор Стефан Данаилов дава интервю само за зрителите на ДИКOFF. Ще има ли сблъсък на титаните на предстоящите избори?
Следва една прелюбопитна история извън пределите на големия град, от Другата България, където кризата върлува със страшна сила и съкращенията не жалят никого. Кой всъщност е Камен и какво се случва след уволнението му ще разберем в специално видео.
* * * * * * *
Последният разговор е запазен за бившия министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, който наскоро нарече Сашо Диков „доста добър интригант”.
Срещата ще бъде наистина интригуваща, а от разговора ще разберем какво остана недовършено от ГЕРБ и започнаха ли ударите под кръста за предстоящите избори.
Три часа за безкомпромисни разговори на живо и човешки истории на запис.
Advertisements

Posted on март 29, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: