Тази неделя в “Терминал 7″ очаквайте

Терминал 7сн. TV7

Терминал 7
сн. TV7

Тази неделя точно в 10:00 часа „ПУСНЕТЕ ВОДАТА“ с Любен Дилов – син, за да видите „Моите истории с…“ Костадин Йорданов (Коце Ламята). След това ще говорим с известни журналисти, за да разберем дали имат право на пристрастие телевизионните водещи. И накрая – темата за давене: „Ще се провалят ли напълно гражданските движения на изборите?“.

 
 Тази неделя „ЖЕНИТЕ ГОВОРЯТ“ ще се води от Мая Савова и Димитър Павлов. Повече можете да разберете от тук:
В “СВЕТСКИ КЛЮКИ” тази неделя Ина Живова ще покаже на жените, едно откровено интервю с актрисата Теодора Духовникова, за новата й роля в сериала „Дървото на живота”, както и за остналите й роли – на майка, на съпруга и не на последно място – ролята, която й отреждат жълтите вестници. Ще разберем кои са най – актуалните модни тенденции в детската мода и ще чуем консултациите на специалистите. В новинарската част Ина Живова и Теодова Иванова ще ви разкажат кой изнудва Албена Денкова за пари, какво важно събитие в живота си (освен изборите) очаква червеният лидер Сергей Станишев, какво накара Мис България – 2005 Теодора Бургазлиева да сложи край на любовта и още много актуални клюки около звездите. Какви любопитни случки са имали звездите във връзка с предстоящия 1-ви април – ще разберем само тази неделя от светската хроникьорка Ина в „Жените говорят” от 12:00 ч. по TV7.
В „ГРАД НА АНГЕЛИ“ с Ирина Тенчева ще разберете кой прави килимите на английската кралица. Ще видите невероятната история на един от последните килимари у нас – Нино Парпулов или как една мечта може да те превърне в част от Бъкингам. Тази неделя от 14:30 часа по TV7 – в „ТЕРМИНАЛ 7“

Какво е да паднеш от 100 метра отвесна скала, след това да те затрупат тонове сняг и въпреки това – да оцелееш. Вижте отговора в „ИГРИ НА СЪДБАТА“ с Диана Алексиева от 15:30 часа по TV7. Макар, че вчера водещата стана майка за втори път, нейната телевизионна кариера продължава. Гледайте предварително записаното предаване тази неделя! 

Advertisements

Posted on март 28, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: