БГ РАДИО прави Годишни Музикални Награди през май!

Номинирането започна, ти избираш победителите!

Nominirai2013

Първото радио, което пуска и вече 12 години подкрепя само българска поп и рок музика, стартира подготовка за най-вълнуващото събитие на музикалната сцена в страната всяка година – церемонията по връчването на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО!

От днес на уебсайта на медията – www.bgradio.bg стартира първият и много важен етап от кампанията – номинирането на изпълнителите, техните песни, текстове, албуми и видеоклиповеизмежду всички, прозвучали в ефира на БГ РАДИО през изминалата година.

На сайта на БГ РАДИО в продължение на един месец слушателите могат да гласуват за всички категории като изберат своите пет фаворити от 2012 година. Гласовете на публиката ще определят номинираните в деветте категории на наградите. Срокът за това изтича в края на април, когато БГ РАДИОще обяви номининарите изпълнители, които слушателите са посочили.

През месец май ще се проведе и церемонията по раздаването на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО, като в медията вече се подготвят изненади. Гласувайте за любим изпълнител или група на адрес: www.gmn.bgradio.bg

Advertisements

Posted on март 28, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: