Актьорът Васил Драганов играе Gangam style в ”Търси се”

Васил Драгановсн. bTV Media Group

Васил Драганов
сн. bTV Media Group

Познатият на зрителите от телевизионния сериал „Столичани в повече” и шоуто „Комиците” Васил Драганов ще бъде гост в новото издание на „Търси се” тази неделя, 31 март, от 11:00 часа по bTV. 

Водещите Меги и Нели ще разкрият на зрителите как актьорът е открил своето призвание, любовта и истинските семейни ценности. За този разказ ще помогнат и най-близките му хора.
В предаването Васко ще сподели опита си втърсенето на подходяща жена: „Имах много неориентиран вкус – слаби, мулатки, дръпнати…всякакви. Търсех обаче жена, с която да създам семейство и когато видях Андреа веднага я познах“. Най-вълнуващата среща на актьора в „Търси се” ще бъде именно с нея. Андреа ще разкаже за атрактивното предложение за брак, за съвместния им живот и за прекрасната им дъщеря  – Любов, и за това колко любвеобилен баща е Васко.
Любимите му колеги Иван Радоев и Ненчо Илчев също ще разкрият черти от характера на актьора.
„Той е изключително лек характер, добър човек. Има един характерен смях, а понякога го критикуваме, че прекалява с яденето и пиенето“, разкриват актьорите. Зрителите ще чуят един от особените таланти на Васко – това, че слага грешно ударение на думите.

Нови щрихи към образа му ще добави имайка му, като разкаже за детството му и отправи предизвикателство да рецитира едно от стихотворенията на Смирненски, с които е кандидатствал в НАТФИЗ.

По-малкият му брат Боби ще го провокира да танцува гангнам стаел, а защо точно това – зрителите ще разберат в неделя от 11.00 часа.
Advertisements

Posted on март 28, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: