Галя от балет „Сатен” и певицата Лия в ”На кафе” при Гала

Галя от „Сатен”сн. Нова телевизия

Галя от „Сатен”
сн. Нова телевизия

Тази сутрин в ефира на „На кафе” Галя от балет „Сатен” сподели, че се е отдала на модата. След като преди няколко години тя взе решението да се посвети изцяло на майчинството и да загърби сцената, днес всички около нея са сигурни, че има още един талант – този на дизайнер.

 

Всичко тръгва като на шега от една снимка. Галя се увлича по фотографията, след като прави няколко красиви фотоса по време на екскурзия с половинката си в чужбина, като й хрумва, че може тези снимки да се превърнат в красиви дрехи. Тя дори решава да учи графичен дизайн, но мъжът й попарва желанието й, като й напомня, че този ангажимент е сериозен и дългосрочен. Отговорът му амбицира Галя да си купи няколко книги и да се научи сама да обработва кадрите. След това,  тя ги отпечатва върху плат, от който започва да твори дрехи – от по-спортни облекла до елегантни рокли.

 

В момента красавицата работи върху първата си семейна колекция, в която предвижда еднакви дрехи за майки и техните деца. Освен нея, в студиото на „На кафе” като дизайнер блесна и певицата Лия, която пък е запалена по плетивата. За разлика от Галя, която си прави всичко сама, фолк изпълнителката разчита на помощта на професионални дизайнери, които превръщат идеите й в красиви дрехи.

Advertisements

Posted on март 27, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: