„Революция Z” вече от 20 ч. в четвъртък, бой с чехли в „Столичани в повече” в сряда

Тино с чичо Пеписн. bTV Media Group

Тино с чичо Пепи
сн. bTV Media Group

В четвъртък, вече от 20:00 часа (на мястото на танцовото шоу „Магаданс предизвикателството“), в „Революция Z” по bTV Ани ще се запознае с новите правила на новия си дом.

Там я очакват както много радост и приятелство, така и неподозирани задължения.
Комерсиалната увереност на Мира ще се сблъска фронтално с творческите желания на Боби. На коя страна ще застанат рапърите и ще намери ли басистът мястото си в тяхната група? И най-важното, поне за Мира, кой ще получи така желаната титла , кой ще бъде звездата на групата?
Междувременно, Тино и Лили ще бъдат поверени на грижите на чичо Пепи. А как ще ги изненада той – не само с неподозирана компания в дома им, но и с неочаквани разкрития за тайния си живот. Тино ще остане много доволен от развоя на събитията, но авторитарният гост в дома му няма да остави нещата така.
В учителската стая ще се разиграе истинска драма с участието не на една, а на две ревниви дами. Напрегнатата ситуация ще прерасне в истински екшън, в който ще има преследващи и преследвани. Цеков ще си спечели целувки и същевременно ще си навлече страшен гняв. Но дали той ще бъде истинският потърпевш и докъде ще доведе цялото фиаско?
Тино ще се опита да помогне на Боби да се справи с проблема си. Това обаче ще предизвика не особено приятелска реакция в басиста. Конфликтът ще се задълбочи и в него ще се намеси мъдър съветник. В момент на взаимно откровение Савов ще подкрепи Тино със закон от физиката – законът, че всяко действие е по-добро от бездействието. Но и той самия ще последва предложението си…
Фипо ще продължи да лавира между двата лагера – и ще се чувство все по-виновен. Противно на убежденията си, барабанистът ще започне да си служи с все повече лъжи и то пред най-близките си хора. Угризенията на съвестта ще доведат притеснителният деветокластник до  един от най-страшните му готик преживявания…

* * * * * * *

Бой с чехли, неочакван флирт и неканена гостенка, окичена с чесън – в новия епизод на „Столичани в повече” 
В еп.3 на сезон V напрежението между Рангел и Гълъбина ще прерасне в… бой с чехли. Освен сина им Радко, който отнася силен удар в слабините, баба Марийка също ще бъде потърпевша. Какво ще бъде принудена да планира майката на Рангел – сряда, 27 март от 21:00 часа.
Неволята на бившия кмет на с. Извор ще продължи и на работния фронт. Рангел ще бъде въвлечен в неочакван флирт на новото си работно място. Освен опасната близост с новата  колежка, то ще осигури на Чеканов неочаквана изгода и… зареждане на празния хладилник.
Славка все още не е преглътнала разочарованието от избора на име за първородното й внуче – Салвадор. „Маминка” ще бъде изненадана изключително неприятно и от още едно събитие – майката на Йовка, Дора ще се появи на прага на дома им, окичена с огърлица от чесън и с жива  кокошка в ръка. Гостуването на Дора ще се окаже истинско предизвикателство за нервите на придирчивата Славка, а за капак Йордан ще я „изненада” с ново предложение за работа. Как ще се отразят неприятните изненади на семейство Лютови и кой ще бъде единственият, който ще извлече облаги от това?
Съдбата ще бъде обаче на страната на Андрей Лютов – едно на пръв поглед непредвидено засядане в асансьора коренно ще промени отношенията между него и новата му колежка Дарина. Зоя от своя страна няма да се радва на такъв късмет – братът на Пацо ще се усъмни в достоверността на диагнозата й. Ще успее ли обаче тя да опази тайната за болестта си…
Advertisements

Posted on март 26, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: