Рада Богданова и Антон Андонов са новите водещи на „Събуди се”

Рада Богданова и Антон Андоновсн. Нова телевизия

Рада Богданова и Антон Андонов
сн. Нова телевизия

Ива Софиянска се присъединява към екипа на предаването, като ни среща с най-интересното от света на културата и шоубизнеса

 Рада Богданова и Антон Андонов са най-новата двойка водещи в ефира на Нова ТВ. От тази събота, 30 март, те застават начело на съботно-неделния блок „Събуди се”.

 

Двамата са единодушни, че основната им цел ще бъде не просто да събуждат зрителите, но да ги оставят в добро настроение през целия ден след това. „Ще бъдем будни и открити, ще подхождаме с усмивка, различен и позитивен поглед към всички актуални и любопитни теми”, допълват още те.

 

Рада Богданова е един от дългогодишните и утвърдени журналисти на медията със 7-годишен опит като общински репортер. Тя е човекът, който добре познава проблемите на града и темите, които вълнуват неговите жители. Все още помни своето бойно кръщене в журналистиката, а именно – завръщането на българските медици от Либия, когато е изпратена да отразява посрещането им. През последните месеци Рада беше в центъра на събитията на Орлов мост, като активно информираше зрителите за протестите и позициите на хората.

 

Със 7-годишен опит зад гърба си е и Антон Андонов. Той е част от екипа на „Събуди се” още от старта на предаването, но като сценарист и човек зад кадър. Сега обаче му предстои да застане от другата страна на камерата. Бил е сценарист и на формати като „Music Idol 2”, „Станция Нова”, “Това го знае всяко хлапе”, “Рекламна пауза” и други. Вярва, че именно опитът му в подобни развлекателни формати ще му помогне да бъде по-близо до зрителите, да задава техните въпроси и да допълва сериозния политическия опит на екранната си партньорка.

 

„Виновен” за бодрия старт на уикенда ще бъде и Ива Софиянска, която се присъединява към екипа на „Събуди се”. След сериозния опит, който натрупа във ВИП Новините и предаването „Студио ВИП”, сега тя ще продължи да ни отвежда зад кулисите на шоубизнеса и културния живот, като обещава да ни събужда в компанията на най-интересните имена и личности.

 

Advertisements

Posted on март 26, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: