4 телевизионни премиери по bTV Action тази седмица

Костисн. bTV Media Group

Кости
сн. bTV Media Group

Премиерните филмови заглавия, които ще повдигнат адреналина на зрителите на медията, са „Корени убийци” и „Градска справедливост” – на 27 и 29 март.
Със свои премиери ще зарадват и сериалите „Кости” и „Жива мишена”.

За първи път унас ще бъде излъчен 5 сезон на криминалния сериал „Кости”.
Американската продукция тръгва в ефира на bTV Action от 27 март и ще се излъчва всеки делничен ден от 20.00 часа.

В новия сезон антроположката д-р Бренан и агентът на ФБР Cили Буут ще продължат да разследват смъртни случай, дори тогава, когато няма какво друго да се разследва, освен кости. Освен заплетени престъпления, зрителите ще имат възможността да проследят и развитието в  отношенията между двамата герои.

* * * * * * *
Още същият ден, 27 март, от 22.00 часа в ефира на bTV Action ще бъде излъчена и екшън-фантастиката „Корени убийци” („Seeds of Destruction“ – САЩ, 2011).
Филмът проследява историята за гигантска коренова система, която се развива твърде бързо и буквално застрашава страната. Джослин Сноу открива, че вина за екологичната катастрофа има нейният бивш колега Фрейм Маркос. В рамките на нарастващата заплаха от огромни вълни цунами тя разбира, че е единствената, която може да спре тези корени убийци.

Ще успее ли в невъзможното на пръв поглед начинание Джослин Сноу, зрителите на bTV Action ще разберат на 27 март от 22.00 часа.

* * * * * * *
Премиерният втори сезон на криминалния екшън сериал „Жива мишена” стартира на 28 март и ще бъде излъчван всеки делничен ден от 18.00 часа.
Зрителите ще видят как Марк Вали в ролята на Кристофър Ченс се интегрира в живота на клиентите си, за да предпази живота им и да се превърне в „жива мишена”.

За него всичко опира до спасяването на живота на неговия клиент. Сериалът е базиран на популярния комикс „Жива мишена” и е изпълнен с екшън драма, която разказва историята на уникалния частен детектив и охранител.

* * * * * * * *

На 29 март от 22.00 часа любителите на екшъна ще могат да гледат премиерно американския филм „Градска справедливост”.
В него младо ченге умира в улична престрелка, а полицейското управление бързо забравя за случилото се. Бащата на жертвата се оказва обучен от специалните части боец, твърдо решен да раздаде справедливост.

Стивън Сегал в ролята на Саймън Балистър ще направи и невъзможното, за да открие убиеца на сина си. Ще успее ли да отмъсти за смъртта му и какво ще му струва това, гледайте на 29 март в 22.00 часа по bTV Action.

Advertisements

Posted on март 25, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: