„Къртицата“ излиза на светло по TV7 и NEWS7

Двата канала излъчват едновременно най-интересното от живота на участниците в риалити шоуто

"Къртицата"сн. TV7

„Къртицата“
сн. TV7

Жана Танева ще бъде водеща на „Къртицата на светло“ – първото предаване, което ще се излъчва едновременно по TV7 и NEWS7 и ще представя интересни теми и гости, продиктувани от събитията, случващи се с участниците в „Къртицата“.

Всеки делничен ден от 11:30 до 12:30 „Къртицата на светло“ ще разкрива всичко, свързано с живота и предизвикателствата на Денис Родман, Азис, Николета, Жени Калканджиева, 100 Кила и останалите участници в най-мащабното риалити изживяване, правено в България. Гости в студиото ще коментират пикантните клюки от шоуто, екипът ще дава възможност на зрителите да изразят своето мнение, личен опит и позиция по дадената тема.

Първият гост в първото издание на „Къртицата на светло“ на 27 март ще бъде баскетболната легенда Денис Родман. „Център на предаването са събитията в шоуто – отношенията между героите, интригите, лагерите, резултатите, обществените нагласи, въпросите, които се поставят пред обществото. Всичко това ще бъде извадено на показ чрез дискусията в студиото и богат видео-материал“, коментира делегираният продуцент Витомир Саръиванов. В „Къртицата на светло“ ще бъдем изцяло позитивни, ще поднасяме информацията леко и приятно, на моменти с чувство за хумор, на моменти с цялата сериозност на поставения проблем“, сподели водещата Жана Танева.

Двама от репортерите на предаването ще влязат в ролята на къртици в „Къртицата“. Те първи ще изпробват трасетата на битките, първи ще опитат и тестват всичко, през което впоследствие ще трябва да преминат участниците в шоуто и всекидневно ще разказват за преживяното. Рубриката е съвместна със сутрешния блок „Добро утро, България“, където тестовете ще се излъчват всеки вторник. Репортерите на предаването ще представят бек-стейдж репортажи по време на лайфовете, интервюта с гостите, контакти с родители, близки и приятели на участниците, анкети по улиците, репортажи за съдбата на изгонените учас“ници и много други.

Главен редактор на „Къртицата на светло“ ще бъде Нина Зумпалова, редактор с дългогодишен опит в риалити програми, а като репортери ще се изявяват Ива Василева и Уляна Чан – водещите на рубриката „Десертът“ по ТV7.

„Къртицата на светло“ започва на 27 март, сряда, от 11:30 по TV7. „Къртицата“ започва на 26 март по TV7.

Advertisements

Posted on март 25, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: