Наталья от Ростов на Дон напусна Dancing Stars, Ицо Хазарта се върна

Алфредо Торес - Симона Пейчевасн. OT-DO Consult

Алфредо Торес – Симона Пейчева
сн. OT-DO Consult

Наталья Кобылкина дойде, видя, но не победи на сцената в Dancing Stars

В петъчния live хубавата сексоложка и танцовата й половинка Живко се сдобиха с втора елиминация, която се оказа последна.
Каубойският им танц и имидж имаше своите фенове, но те не бяха достатъчни, за да задържат двойката в шоуто. След оттеглянето си от спектакъла, Кобилкиназапочва нов свой проект, като ще се заеме с отново с това, което прави най-добре – да дава професионални съвети за отношенията между мъжете и жените.
Онова, което зрителите няма да видят е самбата, която двойката усилено подготвяше на най-горещата песен на Глория Естефан. „За мен не е важно да бъда перфектна, а да бъда истинска“, заяви Наталия Кобилкина, малко след като танцува за последен път.
Ицо Хазарта и Лили обаче получиха силна подкрепа от журито. Зрителския вот ги върна отново в играта и им спести  танца в елиминациите.
Боксьорът Детелин Далаклиев и партньорката му Кети   представиха един много по-добър танц.  Шампионът по бокс бе защитен от шампиона по стрелба  Мария Гроздева. Зрителите  ги подкрепиха и им дадоха шанс да изиграят своя  виенски валс в понеделник.
Според, журито мистър “Сделка или не” (Румен) е постигнал най-голям напредък в танците, а той допълни, че това е благодарение на партньорката му Ралица. Според Нед, който бе сред гостите  в шоуто, Румен не е просто забавен – той „направо е смешен“ и затова заслужава да остане шоуто.
“Заради тези две баби всичко си заслужава”, сподели Део пред камерите и поясни, че двете му баби са силно развълнувани  и радостни от неговия танц с Елена.
* * * * * * *
Извън конкурсната програма, Ангел за кратко смени Дорина с Моисей, за да изпеят заедно хита на лято ‘2012 „Кой ден станахме”, а Алфредо Торес заряза стола си в журито, за да танцува един изключителен contemporary dance по музика на Адел с шампионката по художествена гимнастикаСимона Пейчева. Тя напусна стола на тв водещ (bbt), смени съпруга си и сега се връща на състезателите пътеки.Това е поредният път, в който двамата – Алфредо и Симона – се събраха, след като преди години (през есента на 2009 г.) бяха в един отбор в шоуто VIP Dance, отново по Нова телевизия.

Миналия петък (16 март 2013) и поп-фолк певицата Райна (победител от VIP Dance 2009) се раздаде на сцената на шоуто в компанията на Владислав Аначков.

* * * * * * *
В понеделник, 25 март от 20:00 часа, в ефира на Нова телевизия  предстои да видим как 12-те звездни двойки ще се справят с ритъма на самбата и виенския валс.
Advertisements

Posted on март 23, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: