Цветан Цветанов, Стефан Гамизов и Волен Сидеров при Кошлуков по TV7

tv7_new3

Тази събота, 23 март 2013 от 9 ч., „Факторът Кошлуков” отново става трибуна на разпалени дискусии

След изпълнената с множество събития политическа седмица публицистичното предаване ще направи обзор на партийните позиции преди изборите на 12 май.
На горещия стол срещу водещия Емил Кошлуков ще седне заместник-председателят на партия ГЕРБ Цветан Цветанов. От бившия вицепремиер ще научим готов ли е щабът на партията с листите и как ще отвърнат бившите управляващи на обвиненията, че работят за служебна победа. Цветанов ще обясни на зрителите и дали се притеснява от социологическите изследвания и какви са новите послания на ГЕРБ към избирателите.
Около кръглата маса ще се съберат представители на протестиращите, които ще огласят своите основни тези до изборите. Какви са платформите им и как ще обединят гласа на улицата – тези въпроси ще бъдат поставени на Кристиян Коев от Сдружение „Свободен избор”, Димитър Митев от Политическо движение „Българска пролет” и Янаки Ганчев от Коалиция „Орлов мост”.
За стартовите политически позиции преди 12 май Емил Кошлуков ще разговаря и с политолога и директор на „Галъп” Първан Симеонов, със социолога Венелин Стойчев и журналистката от в. „Стандарт” Зорница Гаврилова.
В разпален разговор за правата на потребителите, сметките и монополите своето мнение ще изкаже омбудсманът на Република България Константин Пенчев.
За пореден път в тв студио ще бъде и енергийният експерт Стефан Гамизов, с когото водещият ще разговаря по важните за обществото теми от последните дни.
„Факторът Кошлуков” ще даде и поредната трибуна на лидера на „Атака” Волен Сидеров. От него ще научим какъв е планът му за България.
Защо иска да присъства на заседанията в МС и има ли нарушение на конституцията при назначаването на служебния кабинет.
Advertisements

Posted on март 22, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: